Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:50 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

GarantiBank elimina toate comisioanele pentru creditele de refinantare

ro

29 Nov, 2010 16:59 2964 Marime text
București, 29 noiembrie 2010 - GarantiBank a extins oferta promotionala pentru refinantarea oricarui tip de credit, eliminand si comisionul lunar de administrare pe toata durata creditului. Astfel, GarantiBank nu percepe niciun comision pentru produsele de refinantare, deoarece comisionul de analiza a dosarului in cazul acestor produse fusese eliminat inca din luna octombrie. In plus, banca ofera gratuit evaluarea imobilului adus in garantie. Oferta este valabila pentru Creditul imobiliar si Creditul pentru nevoi personale cu garantii reale, acordate in EUR si RON pana la data de 28.02.2011 in scopul refinantarii sau consolidarii altor credite, indiferent de moneda in care acestea au fost acordate initial.

Creditul imobiliar pentru refinantare / consolidare datorii poate fi solicitat de clientii care doresc sa refinanteze unul sau mai multe credite imobiliare contractate anterior de la alte banci. In cazul in care se doreste refinantarea si a altor tipuri de credite, a unui descoperit de cont, a unui card de credit sau consolidarea datoriilor aferente mai multor credite in desfasurare intr-un singur produs, cei interesati pot solicita Creditul pentru nevoi personale cu garantii reale pentru refinantare / consolidare datorii.

„Ne bucuram sa putem oferi celor interesati una dintre cele mai bune solutii de refinantare in scopul diminuarii valorii ratelor lunare pe care acestia le platesc in acest moment si, implicit, a sumei totale de plata la finalul perioadei de creditare. Produsele noastre de refinantare, pentru care nu se mai percepe niciun comision, raspund nevoilor de finantare din aceasta perioada, reducand semnificativ costurile ce tin de creditele contractate anterior de la alte banci.", a declarat Murat Atay, Director General, GarantiBank.

De exemplu, in cazul unui credit pentru nevoi personale cu garantii pentru refinantare/consolidare datorii (40.000 EUR pe 30 de ani) de la GarantiBank, un client va plati o rata lunara de 269,89 EUR, redusa de la o valoare de aproximativ 357 EUR pe luna datorata pentru acelasi tip de credit contractat anterior de la o alta banca. Dobanda este de 7,14%, variabila (EURIBOR 6M + 6%), DAE 7,37%, comision de analiză dosar 0%, comision de administrare lunar 0%. De asemenea, valoarea totala platibila scade la 97.161,30 EUR fata de 128.410 EUR in cazul creditului initial.

Clientii pot afla detalii despre produsele si serviciile oferite de GarantiBank accesand www.garantibank.ro sau sunand la Alo Garanti: 0800 80 1234 sau + 4 021 200 9494.

***

GE Garanti Bank este o instituţie bancară autorizată de Banca Naţională a României în anul 2009, care a devenit operaţională la sfârşitul lunii mai 2010 prin transferul operaţiunilor sucursalei din România a GarantiBank International N.V. În prezent, GE Garanti Bank are o reţea de 54 de agenţii dintre care 22 in Bucureşti, 150 de bancomate şi peste 6.000 terminale POS. Mai multe informații pe www.garantibank.ro sau twitter.com/garantibankro.

Pentru informatii suplimentare:

Andreea Cătuneanu, PR & Advertising Manager

andreea.catuneanu@garantibank.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii