Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:07 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Utilizatorii Bonus Card au efectuat cumparaturi gratuite in valoare de 1 milion RON in 2009

ro

22 Feb, 2010 16:54 2517 Marime text

Utilizatorii Bonus Card au efectuat cumparaturi gratuite in valoare de 1 milion RON in 2009

Bucuresti, 22.02.2010 – Utilizatorii cardului de credit Bonus Card, emis de GarantiBank, au facut in 2009 cumparaturi gratuite in valoare de 1 milion RON, utilizand bonusul acumulat in urma tranzactiilor achitate cu acest card la comercianti.

In 2009, cardul de credit Bonus Card a depasit 80.000 de utilizatori, un nivel dublu fata de cel inregistrat la sfarsitul anului 2008. Aceasta crestere s-a datorat in principal numarului semnificativ si diversitatii campaniilor desfasurate pe parcursul anului, care au oferit discount-uri atractive, posibilitatea de a achita cumparaturile in rate fara dobanda sau comisioane, precum si bonusuri mai mari. Pe langa bonusurile obtinute la cumparaturi, posesorii unui card de credit Bonus Card pot beneficia de un bonus suplimentar de 20 RON pentru fiecare client care devine utilizator al cardului Bonus Card la recomandarea acestora. Acest bonus poate fi obtinut in cadrul campaniei „Cine ti-a recomandat Bonus Card” (Member Get Member), valabila pana la 31 decembrie 2010.

„Ne bucuram ca putem oferi clientilor nostri oferte diversificate, care, pe langa rate fara dobanda sau perioade de gratie, le aduc acestora un bonus pe care il pot cheltui ulterior cum doresc in magazinele partenere Bonus Card. Si in acest an vom continua sa desfasuram campanii atractive si sa dezvoltam tipurile de beneficii incluse in programul de loialitate Bonus Card.”, a declarat Ilgaz Kaya, Director Carduri, GarantiBank.

Bonus Card este primul card de credit multi-brand cu cip din Romania, un instrument de plata inteligent care rasplateste consumatorii cu bonusuri de fiecare data cand fac cumparaturi. In reteaua de peste 1.700 de comercianti parteneri din Romania, utilizatorii acestui card pot achizitiona produse in maxim 18 rate fara dobanda sau comisioane si pot castiga bonusuri cuprinse intre 1% si 10% din valoarea cumparaturilor achitate cu Bonus Card. Bonusurile colectate in urma tranzactiilor pot fi folosite ulterior pentru cumparaturi gratuite in cadrul acestei retele.

Clientii pot afla mai multe detalii despre cardul de credit Bonus Card accesand www.bonuscard.ro sau sunand la Alo Garanti: 0800 80 1234 (numar apelabil gratuit din orice retea de telefonie fixa sau mobila).

---

GarantiBank este sucursala din Romania a GarantiBank International N.V., cu sediul la Amsterdam. Aceasta este detinuta in totalitate de Garanti Turcia, cea mai mare banca privata din Turcia. In prezent, GarantiBank are o retea de 51 de agentii dintre care 21 in Bucuresti, 100 ATM-uri si peste 5.000 terminale POS.

Pentru mai multe detalii:
Andreea Catuneanu
PR & Advertising Manager
Tel: 021.208 92 60
Email: andreea.catuneanu@garantibank.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii