Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:11 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

GarantiBank lanseaza serviciul de plata in numerar a facturilor COSMOTE Romania

ro

06 Apr, 2010 14:52 3003 Marime text

GarantiBank lanseaza serviciul de plata in numerar a facturilor COSMOTE Romania

Bucuresti, 06.04.2010 – Incepand cu 1 aprilie 2010, GarantiBank ofera clientilor COSMOTE posibilitatea de a-si achita in numerar facturile pentru serviciile de telecomunicatii la ghiseele bancii, in toate cele 51 de agentii din tara.

Noul serviciu este oferit gratuit abonatilor COSMOTE, persoane fizice si juridice, fie ca sunt sau nu clienti ai GarantiBank. Acestia isi pot achita atat facturile proprii, cat si cele apartinand altor abonati. Plata poate fi efectuata simplu si rapid, in baza facturii.

„Am extins serviciul de plati in numerar la ghiseele bancii si pentru facturile COSMOTE astfel incat sa putem facilita abonatilor acestui operator de telecomunicatii plata facturilor prin intermediul retelei de unitati a GarantiBank. Totodata, abonatii COSMOTE care sunt si clienti ai bancii isi vor putea eficientiza operatiunile lunare de plata printr-o simpla vizita la banca.”, a declarat  Murat Atay, Director General al GarantiBank.

„Prin noul serviciu, dorim sa venim in intampinarea nevoilor clientilor nostri, oferindu-le mai multe optiuni pentru a-si achita facturile la serviciile de telefonie mobila. GarantiBank detine o retea extinsa de agentii, ceea ce face ca utilizatorii COSMOTE sa aiba acces mai usor si la indemana la o noua modalitate de plata a facturilor, care ii ajuta sa profite mai mult de timpul lor” a spus Anca Ghimpeteanu, Credit Control & Revenues Assurance Department Senior Manager, COSMOTE Romania.

Intr-o etapa ulterioara de dezvoltare a acestui serviciu, GarantiBank va extinde modalitatile de plata a facturilor COSMOTE prin adaugarea unor canale alternative precum bancomate, internet banking si direct debit.

Clientii pot afla detalii despre produsele si serviciile oferite de GarantiBank accesand www.garantibank.ro sau sunand la Alo Garanti: 0800 80 1234 (numar apelabil gratuit din orice retea de telefonie) sau + 4 021 200 9494 (numar cu tarif normal, apelabil din orice retea de telefonie).

---

GarantiBank este sucursala din Romania a GarantiBank International N.V., cu sediul la Amsterdam. Aceasta este detinuta in totalitate de Garanti Turcia, cea de-a doua banca privata din Turcia. In Romania, GarantiBank are 51 de agentii, dintre care 21 in Bucuresti.

COSMOTE Romania, divizie a COSMOTE Group, avea 6,9 milioane de clienti la 31 decembrie 2009. COSMOTE este operatorul cu cea mai extinsa prezenta in Sud-Estul Europei cu 22 milioane de clienti in Grecia, Albania, Bulgaria si Romania, raspunzand nevoilor de comunicare ale unei piete de 45 de milioane de locuitori. Pentru mai multe detalii, vizitati www.cosmote.ro.

Pentru informatii suplimentare:
Andreea Catuneanu
PR & Advertising Manager

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii