Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:28 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

GarantiBank a lansat serviciul de plata in numerar a facturilor Romtelecom

ro

07 Jan, 2010 14:41 2397 Marime text

GarantiBank a lansat serviciul de plata in numerar a facturilor Romtelecom

Bucuresti, 7.01.2010 – GarantiBank a lansat serviciul de plata in numerar a facturilor Romtelecom, la ghiseele bancii.

Acest nou serviciu este oferit gratuit abonatilor Romtelecom persoane fizice si juridice, clienti ai GarantiBank sau nu, care pot achita atat facturile proprii, cat si cele apartinand altor abonati. Plata poate fi efectuata simplu si rapid, pe baza facturii.

„Prin lansarea acestui serviciu am initiat in primul rand un parteneriat pe termen lung cu operatorul Romtelecom, facilitand abonatilor acestuia plata facturilor prin intermediul retelei de unitati a GarantiBank. Totodata, abonatii Romtelecom care sunt si clienti ai bancii isi vor putea eficientiza operatiunile lunare de plata printr-o simpla vizita la banca.”, a declarat  Murat Atay, Director General al GarantiBank.

Intr-o etapa ulterioara de dezvoltare a acestui serviciu, GarantiBank va extinde modalitatile de plata a facturilor Romtelecom prin adaugarea unor canale precum bancomate, internet banking si direct debit.

Clientii pot afla detalii despre produsele si serviciile oferite de GarantiBank accesand www.garantibank.ro sau sunand la Alo Garanti: 0800 80 1234 (numar apelabil gratuit din orice retea de telefonie) sau + 4 021 200 9494 (numar cu tarif normal, apelabil din orice retea de telefonie).

---

GarantiBank este sucursala din Romania a GarantiBank International N.V., cu sediul la Amsterdam. Aceasta este detinuta in totalitate de Garanti Turcia, cea mai mare banca privata din Turcia. In Romania, GarantiBank are 51 de agentii, dintre care 21 in Bucuresti.

Romtelecom este una dintre cele mai mari companii de comunicaţii din Romania şi lider pe piaţa de comunicaţii fixe, oferind servicii de încredere, inovative şi uşor de utilizat, de la tradiţionala telefonie fixă, Internet de bandă largă şi televiziune digitală, până la cele mai sigure centre de găzduire a datelor din România şi pachete de servicii de date şi voce. Mai multe detalii despre ofertele şi serviciile Romtelecom sunt disponibile pe www.romtelecom.ro, în magazinele Romtelecom sau sunând la 1930.

Pentru informatii suplimentare:
Andreea Catuneanu
PR & Advertising Manager
Tel: 021.208 92 60
Fax: 021.208 92 86
Email: andreea.catuneanu@garantibank.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii