Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:08 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tombola Acorns in sprijinul proiectului “0 2 3 Early Education - Ingrijeste educatia din cresa!”

ro

12 Nov, 2009 18:32 1438 Marime text

Educatie pentru cei mici

Tombola Acorns in sprijinul proiectului “0 2 3 Early Education - Ingrijeste educatia din cresa!”

Bucuresti, 9 noiembrie 2009 – Fundatia Acorns organizeaza sambata, 14 noiembrie 2009, un eveniment caritabil pentru sustinerea educatiei in cresele de stat

Proiectul “0 2 3 Early Education – Ingrijeste educatia din cresa!” isi doreste sa atraga atentia societatii asupra importantei ingrijirii si educarii copilului inca de la nastere, prin oferirea unui mediu stimulativ si fericit, cu personal special pregatit. Actiunile intreprinse in cadrul acestui proiect, demarat in anul 2008, urmaresc sustinerea si dezvoltarea celor doua elemente esentiale in  desfasurarea activitatilor din cresele de stat:
• implicarea activa prin strangere de fonduri in vederea dotarii cu jucarii si jocuri, echipamente de joc, mobilier adecvat varstei copilului si
• pregatirea personalului din cresa in vederea oferirii educatiei si ingrijirii adecvate copilului mic.

Fundatia Acorns promoveaza nevoia de ingrijire si educare a copiilor, inca de la nastere, si se implica activ in schimbarea atitudinii fata de cresele de stat din Romania.

“Tombola organizata in data de 14 noiembrie 2009 reprezinta un alt pas in directia asigurarii unui suport material, pentru desfasurarea in conditii optime a activitatilor educationale in cadrul creselor de stat  si, in egala masura, acordarii unor sanse egale de dezvoltare, copiilor de aceasta varsta. Este de datoria noastra, a celor care stim ce trebuie schimbat si putem face acest lucru, sa sprijinim aceste unitati, spre binele copiilor nostri“ a declarat dna Valentina Secara, Director General Fundatia Acorns.

Sumele stranse  in cadrul Tombolei Acorns vor fi folosite la dotarea cu mobilier adecvat varstei copiilor din Cresa Cercelus, Sectorul 3.

Acest eveniment se bucura de sustinerea: Hotel Residence, Tarom, Hotel Novotel, Hotel Athenee Palace Hilton, Porche Bank, JW Marriot Bucharest Grand Hotel, Baby Spa, Right Media, Rebelle, Tratoria Roma, Freistil, Pukka Food, RES, The Diplomat, Rangali Organic Shop, Sequence, Restaurant El Torito, Porner Gruppe, Organic Baby, Egea Cosmetics si City Compas. 

Cercetatorii au demonstrat ca pana la varsta de 3 ani creierul copilului se dezvolta intr-un procentaj de 80%. Acesti ani constituie o “fereastra de oportunitati” pentru mintea si gandirea umana  de mai tarziu. Stimularea copilului dupa nastere cu experiente noi, realizata in mijlocul familiei si in cadre organizate, precum cresele, il predispun pe acesta la perfomanta ulterioara si il determina sa lupte impotriva oricarui context defavorabil.

Acorns British Style Nursery alaturi de Baby Acorns fac parte din Fundatia Acorns si ofera educatie si ingrijire copiilor cu varsta cuprinsa intre 1 si 6 ani dupa metoda si programa britanica care are ca punct central individul si capacitalile sale. In acest sens, copiilor le este oferit un spatiu sigur, fericit si stimulator in care pot invata. Acorns ofera un serviciu exclusiv in limba engleza. Fundatia Acorns este membra a British Association of Early Childhood Education, afiliata la Council of British International Schools si membru asociat al British and Roamanian Chamber of Commerce.
Fundatia Acorns
Str. Chiparosului nr. 36, sector 3, 031122 Bucuresti,

Tel/Fax: (021) 323 11 01
E-mail: office@acorns.ro
www.acorns.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii