Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:30 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adunarea Generala a Federatiei Asociatiilor de Promovare Turistica din Romania

ro

15 Nov, 2011 13:31 1350 Marime text

Federatia Asociatiilor de Promovare Turistica din Romania (FAPT) organizeaza in data de 17 noiembrie 2011, la Hotel Mistral Resort Moieciu de Sus - Adunarea Generala a Federatiei, la care vor participa Asociatiile de promovare si dezvoltare a turismului membre FAPT – constituite ca parteneriat public-privat pentru promovarea unei regiuni turistice.
In cadrul intalnirii, vor fi dezbatute subiecte de interes comun, printre care: proiecte de cooperare inter-regionala, legislatia din domeniul turismului, participarea la targurile nationale si internationale, realizarea materialelor de promovare turistica, comunicarea cu autoritatile locale, colaborarea cu agentiile de turism membre ANAT, intocmirea unui calendar de evenimente locale.
De asemenea, Federatia are in vedere introducerea in programele ANAT a unui circuit turistic pilot, care sa aiba ca itinerariu o anumita zona turistica mai putin promovata in prezent, primul proiect fiind propus a se desfasura in Transilvania .
Mentionam ca FAPT este partener al MDRT si al patronatelor din turismul romanesc - ANAT, ANTREC, OPTBR, FPTR, FIHR, in cadrul programului “Vacanta in tara mea”, ce are ca obiectiv promovarea pe plan intern a destinatiilor turistice autohtone, prin Ofertele Speciale de vacanta puse in vanzare prin agentiile ANAT ( Inscrieri Timpurii, Zile Gratuite de Vacanta, Litoralul pentru toti, Delta Dunarii pentru toti,  O saptamana la munte, Hai la Bai, Saptamana de refacere balneara, Vacanta la tara, etc.).
FAPT considera esentiala promovarea unitara si coerenta a destinatiilor romanesti, dupa modele europene de succes, care au determinat unirea  tuturor promotorilor unei destinatii intr-o singura voce. In acest sens, unica formula viabila este parteneriatul public-privat.

                                                       Corina Martin
                                                       Presedinte FAPT  Romania
Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Litoral – Delta Dunarii
Asociatia Asociatia pentru Turism Bucovina
Asociatia Judeteana de Turism Sibiu
Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Brasov
Asociatia de Promovare a Turismului Prahova
Asociatia Turistica Sighisoara
Maramures Infoturism
Asociatia Profesionala Patronala Gorjul
Monteoru Renaissance – Asociatia pentru Dezvoltare Regionala durabila in turism
Asociatia Rosenau Turism Rasnov


www.federatiaturism.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii