Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:48 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fashiontv Romania si Federatia FAPT, in parteneriat cu FPTR, FIHR, OPTBR si ANTREC, cu sprijinul Autoritatii Nationale pentru Turism premiaza excelenta in turismul romanesc

ro

06 Apr, 2014 15:20 1944 Marime text
Gala Turismului Romanesc are ca scop stimularea investitorilor din industria turistica, evidentiind si promovand realizarile acestora in decursul anului 2013
 
Gala Turismului Romanesc premiaza cele mai reprezentative destinatii si servicii de turism de pe tot teritoriul Romaniei. Premiile vor fi decernate pe zone geografice reliefand specificul turistic si rezultatele deosebite ce au marcat industria turistica in zona respectiva. 
 
Totodata, in cadrul editiei din acest an a Galei Turismului Romanesc, vor fi premiate si institutiile care au sustinut si promovat turismul atat la nivel national cat si international, prin metode clasice, dar si prin strategii de promovare noi ce s-au bucurat de rezultate notabile. 
 
La eveniment au fost invitati investitori din turismul Romanesc, reprezentanti ai Guvernului, agentii de turism, dar si specialisti cu experienta internationala in dezvoltarea turismului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii