Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:12 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FTV RO SRL, din Constanța, specializată în activități de difuzare a programelor de televiziune, a intrat în insolvență!

ro

03 Dec, 2023 14:46 978 Marime text


Societatea comercială FTV RO SRL, cu sediul social pe strada Merișor, din municipiul Constanța, specializată în activități de difuzare a programelor de televiziune, a intrat în insolvență! Decizia a fost luată de Tribunalul Constanța în dosarul 7487/118/2023.
 
Totodată, instanța a desemnat în mod provizoriu, în calitate de administrator kudiciar, la cererea debitoarei, pe practicianul de insolvență Casa De Insolvenţă Moldova S.P.R.L..
 
Oficial!
 

Solutia pe scurt: Admite cererea formulată de către debitoare. În temeiul art.66 coroborat cu art.71 din Legea nr.85/2014 privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă, Dispune deschiderea procedurii generale a insolvenței împotriva debitoarei. Desemnează, în mod provizoriu, în calitate de Administrator Judiciar, la cererea debitoarei, pe practicianul de insolvență Casa de Insolvenţă Moldova S.P.R.L.. Fixează termen pentru examinarea stadiului procedurii la data de 18.03.2024, ora 1100, complet Falimente F8. Executorie. Hotărârea pronunțată este supusă numai apelului, în termen de 7 zile de la comunicare, în condițiile speciale și derogatorii prescrise de dispozițiile art.42 alin.1 prima teză din Legea nr.85/2014. Cererea de apel se depune la Tribunalul Constanţa – Secţia a II-a Civilă, sub sancţiunea nulităţii, conform art.471 alin.1 C.proc.civ.rep., și se dezleagă de Curtea de Apel Constanța, în circumstanțele prevăzute de dispozițiile art.43 din Legea nr.85/2014. Soluționată în cameră de consiliu și pronunţată astăzi, 13.11.2023., punerea soluţiei la dispoziţia debitoarei fiind realizată prin mijlocirea grefei instanţei, conform art.402 teza finală C.proc.civ.rep.. 

 
Noul termen a fost stabilit pentru data de 18 martie 2024.
 
Judecător sindic este dr. strada Merișor, din municipiul Constanța, de la Tribunalul Constanța.
 
Conform Buletinului Procedurilor de Insolvenţă rr. 19078/23.11.2023, firma „se află în stare de insolvență, determinată, în principal, de restrângerea activității, prin micșorarea drastică a volumului tranzacțiilor, pe fondul crizei economice prin care trece România“.
 

„Analiza situației financiare întocmite la 30.09.2023 și situația scăderii vânzărilor în ultimele 12 luni de activitate evidențiază faptul că societatea se află în imposibilitatea efectuării de plăți către proprii furnizori / creditori pentru datoriile scadente. Conform balanței de verificare întocmite pentru luna septembrie 2023, totalul lichidităților înregistrate în casă și bancă este mult inferior datoriilor ajunse la scadență, datorii care depășesc suma de 6.019.435,68 lei către furnizori / creditori. Cererea debitoarei vizează reorganizarea societății prin depunerea unui plan de reorganizare, sens în care debitoarea înțelege să exprime, totodată, intenția sa de reorganizare“, conform BPI.

 
Conform datelor oficiale, FTV Ro SRL este controlată de Mirea Ion (cel care s-a ocupat în trecut de organizarea Fashion TV Summer Festival, eveniment de promovare a staţiunii Mamaia.
 
Potrivit Termene.ro, SC FTV RO SRL a fost fondată în iulie 2007, se ocupă de activități de producție cinematografică, video și de programe de televiziune și este controlată de Mirea Ion, asociat unic și administrator, care mai apare în Fashiontv RO SRL (aflată în insolvență), în Fashion Luxury Events SRL, iar în trecut a figurat în Authentic Advertising SRL și în Authentic Art SRL, ambele radiate.     
 
Pentru anul 2022, SC FTV RO SRL a raportat o cifră de afaceri netă de 4.944 de lei și o pierdere netă de 70.605 de lei. 

Foto cu rol ilustrativ. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și 
 
GSP Offshore, Grup Servicii Petroliere SA și Tehnoconstruct Marine Operations SRL, vizate de cereri de insolvență
 
Dobroinvest SA, controlată de Grupul de Fermieri Delta Dunarii Cooperativa Agricola, cere să intre în insolvență
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii