Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:02 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a ocupat de promovarea staţiunii Mamaia! Fashiontv RO SRL, în insolvență! Ce au decis judecătorii

ro

12 May, 2023 10:00 1411 Marime text
Foto cu rol informativ


Tribunalul Constanța a fixat un nou termen în dosarul privind insolvența societății comerciale Fashiontv RO SRL, cu acționar majoritar Ion Mirea (conform Confidas.ro), cel care s-a ocupat de organizarea Fashion TV Summer Festival, eveniment de promovare a staţiunii Mamaia.

Noul termen (al 22-lea) va avea loc pe data de 10 octombrie 2023.

Amintim că SC Fashiontv RO SRL a intrat în insolvență la cererea Finanţelor Publice Constanţa, care au arătat în sala de judecată deţin împotriva firmei o creanţă certă, lichidă şi exigibilă în cuantum de 2.572.496 lei format din sume datorate bugetului statului în valoare de 2.569.440 lei, suma de 2.028 lei reprezintă CAS, suma de 107 lei reprezintă şomaj şi suma de 921 lei reprezintă CASS.  

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

Cazul Cazul City Insurance - cel mai mare faliment din istoria recentă a României! Procesul pentru atragerea răspunderii, amânat

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii