Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:03 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eveniment de brokeraj în domeniul IT&C

ro

26 Nov, 2014 11:37 1354 Marime text
Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Inginerie Electrică ICPE-CA și Hungarian Național Trading House, parteneri ai rețelei Enterprise Europe Network, în colaborare cu clusterul IT Plus din Miercurea Ciuc, Camera de Comerț și Industrie Covasna, Asociația Întreprinzătorilor din Ciuc organizează  în data de 28 noiembrie un eveniment de brokeraj în domeniul IT&C. Evenimentul va fi găzduit în cadrul celei de-a doua ediții a Conferinței de IT&C și inovare a Ținutului Secuiesc și va avea loc la Băile Tușnad, hotel Ozon, începând cu ora 15.00.
Evenimentul își propune să consolideze legătura dintre firmele de specialitate din regiune, precum și relațiile firmelor respective cu principalii actori din afara regiunii. Totodată, pentru a veni în folosul dezvoltării regiunii, se doreşte identificarea principalelor puncte de pornire în sectorul IT&C.
Evenimentul de brokeraj va oferi posibilitatea firmelor românești de a stabili întâlniri de afaceri cu firme străine într-un cadru organizat, în care reprezentanții companiilor pot beneficia de asistență specializată din partea organizatorilor în alegerea partenerilor de discuție, precum și de servicii de interpretariat gratuite.
Participarea în cadrul evenimentului de brokeraj este gratuită şi oferă o serie de avantaje, dintre care cel mai important este contactul cu parteneri străini din domeniul IT&C. Identificarea unor potențiali parteneri de afaceri și de proiecte comune, promovarea proprie ca partener de afaceri, analiza pieței interne și externe, a cererii și a ofertei, reprezintă, în aceeaşi măsură, atuu-uri ce pot contribui la dezvoltarea strategiei companiei sau a planului de afaceri.
Pentru înregistrare și informații suplimentare vă invităm să contactați pe doamna Szasz Reka, email: reka.szasz@icpe-ca.ro, tel: 0267327395, sau să accesați  www.itpluscluster.ro.

Biroul de Presă ICPE-CA
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii