Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:17 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presa - Festival de parasutism la mare! Black Sea Days, 3-7 septembrie 2014, la Costinești - 3 septembrie 2014

ro

03 Sep, 2014 17:05 1418 Marime text
TNT Brothers lansează provocarea – SPUNE DA UNEI NOI AVENTURI!
Un salt cu parașuta de la 4000 m pe malul mării!
 
Echipa TNT Brothers invită pasionații de senzații extreme să spună DA unei noi provocări – un salt cu parașuta de la 4.000 metri, în tandem cu un instructor profesionist TNT Brothers. În cădere liberă viteza ajunge la peste 200 km/h în aprox. 2 secunde, garantând doza maximă de adrenalină.
În perioada, 3-7 septembrie, iubitorii de adrenalina sunt așteptași la mare, pe plaja de la Costinești, pentru a asista la demostrații spectaculoase ale parașutilor TNT Brothers din București. Curajoșii pot încerca și ei pentru prima dată un salt în tandem cu instructorii profesioniști TNT Brothers.
Cei care au experimentat deja căderea liberă spun că este greu de descris intensitatea maximă cu care trăieşti cele câteva secunde şi senzaţia de plutire pe care o ai în timpul zborului cu paraşuta deschisă. Sunt, în total, cinci minute trăite din plin, de a căror adrenalină şi energie pozitivă şi-ar dori să se bucure în fiecare zi.
După primul salt în tandem, cei care își doresc mai mult, pot participa la cursuri de iniţiere în paraşutism. Centrul de parașutism TNT Brothers este afiliată la U.S. Parachute Association, una dintre cele mai importante autorităţi în domeniu, şi oferă cursuri de iniţiere şi licenţiere în parasutism, conform metodei AFF - Accelerated Free Fall, cea mai rapidă, intensivă şi sigură metodă de iniţiere în paraşutism. De la primul salt, cursantul îşi va deschide singur paraşuta, iar dupa doar opt salturi (opt module) poate sări singur. Instructorii TNT Brothers oferă, de asemenea, cursuri avansate pentru zborul pe burtă, free fly şi pilotarea paraşutei.
În Bucureşti, datorită condiţiilor climatice favorabile, cu o viteză medie a vântului mică şi multe zile însorite, perioada în care se poate practica paraşutismul este de aproximativ opt luni, începând cu luna aprilie şi până la sfârșitul lunii noiembrie. În primii trei ani de activitate, la centrul privat de parasitism TNT Brothers s-au realizat aprox. 35,000 de salturi, dintre care aprox. 3,500 salturi în tandem, pentru amatori.
Cine poate sări cu paraşuta?
Oricine îşi depăşeşte limitele şi îşi doreşte să se bucure de fiecare clipă la intensitate maximă!
Vârsta minimă pentru un salt în tandem cu paraşuta este de 18 ani. Cei care au între 16-18 ani şi îşi doresc să încerce senzaţia unui salt, au nevoie de acordul părinţilor, legalizat de către notar.

Cât costă un salt cu paraşuta?
Costul unui salt cu paraşuta, în tandem cu un instructor profesionist, este de 700 lei. Cei care îşi doresc imagini din timpul experienţei, au opţiunea saltului în tandem cu fimare (cost total 930 lei) sau a tandemului cu filmare şi fotografii (cost total 1000 lei).
Unde poţi sări?
Centrul de parașutism privat TNT Brothers, pe aerodromul Clinceni. Comuna Clinceni (judetul Ilfov) este situată la vest de București, la 16 km distanță, pe DN 6, șoseaua București-Alexandria. Vezi Aerodromul Clinceni pe harta.
Când poţi sări?
În fiecare weekend, începând de vineri de la ora 12:30 până la apus, iar sâmbăta şi duminica de la ora 8:30 până la apus.
Mai multe informaţii: www.tnt-brothers.ro sau telefon 0731695867
 
Despre TNT Brothers
În 2010, Dragoș & Bogdan Boeru au înființat asociația sportivă TNT Brothers pentru a promova în România salturile cu parașuta. Echipa TNT Brothers a preluat initiațiva de a schimba în România percepția acestui sport perceput ca fiind extrem. Astăzi, datorită evoluției tehnicii și echipamentelor, saltul cu parașuta în tandem este unul dintre cele mai sigure sporturi din lume.
În 4 ani, TNT Brothers a devenit cel mai mare centru privat de parașutism din Sud-Estul Europei. În 4 ani, datorită promovării constante, sar în tandem cu instructorii TNT Brothers peste 2000 de oameni pe an. De asemenea, TNT Brothers a inițiat un festival de parașutism, Bucharest Slydiving Boogie, organizat în două ediții pe an, deschis tuturor celor care doresc să afle cât mai multe informații despre acest sport și să încerce senzația unui salt cu parașuta. Astfel, în 4 ani TNT Brothers a organizat 6 ediții Bucharest Skydiving Boogie, singurul festival de parașutism pentru amatori și profesioniști din Romania.
Asociația TNT Brothers este afiliată U.S. Parachute Association, cea mai cunoscută autoritate din domeniul parașutismului și este aliniată celor mai înalte standarde de siguranță din domeniu.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii