Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:01 14 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

MICHELE GRASSI NUMIT DIRECTOR GENERAL ENEL ENERGIE ȘI ENEL ENERGIE MUNTENIA

ro

07 Mar, 2015 12:02 1331 Marime text
București, 6 martie 2015 – Michele Grassi a fost numit director general al Enel Energie și Enel Energie Muntenia, cele două companii de furnizare de energie ale grupului Enel.
 
Cu o experiență de peste 17 ani în sectorul energiei electrice, Michele Grassi a fost responsabil de proiecte variate și a avut responsabilități diferite în cadrul grupului Enel, în special în zonele de customer care și furnizare. Și-a început carieră în funcția de Key Account Manager pentru piața liberă, devenind apoi Customer Service Manager pentru zona Italia de Sud, gestionând activitatea de furnizare pentru 9 milioane de clienți. Înainte de a se alătura Enel România, a condus echipa Enel.Si – companie a grupului Enel specializată în francize în Italia; ulterior aceasta a fost incorporată în divizia Enel de Piață.
 
În calitate de director general al Enel Energie și Enel Energie Muntenia, Michele Grassi va coordona toate activități de furnizare și vânzare ale Enel în România, dar și cele de customer care și departamentul care gestionează serviciile cu valoare adăugată. Cele două companii au o bază de 2,7 milioane de clienți și furnizează electricitate în 10 județe din România, respectiv Timiș, Arad, Hunedoara, Caraș-Severin, Călărași, Ialomița, Tulcea, Constanța, Ilfov, Giurgiu și București.
 
Michele Grassi deține o diplomă de licență în inginerie electro-tehnică.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii