Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:39 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Enel lucreaza continuu pentru a intretine instalatiile electrice in buna stare de functionare

ro

26 Jan, 2010 14:13 776 Marime text

25 ianuarie 2009

Comunicat de presă

In conditii de temperaturi extreme si de vant puternic, toate echipele de interventie Enel Distributie Dobrogea au fost mobilizate in teren inca de la primele semne ale inrautatirii vremii. Un numar de peste 120 de oameni au lucrat in ture pentru a remedia toate deranjementele individuale. Daca avariile de amploare nu au fost asa multe in aceste zile, deranjamentele individuale s-au triplat. Cauza declansarii acestor deranjamente o reprezinta racirea extrema a vremii ce a dus la folosirea unor surse suplimentare de incalzire producand supraincarcarea instalatiilor electrice. Din cauza drumurilor inzapezite, deplasarile in teren s-au facut cu dificultate. Interventiile echipelor noastre in cele mai multe cazuri se fac in teren, in instalatii exterioare si cum conditiile meteorologice au fost extreme, lucrul pentru remedierea acestor defecte a fost foarte dificil la temperaturi mai scazute de - 20 grade Celsius. In zonele unde deranjamentele au cuprins un numar mai mare de consumatori, s-a ales alimentarea prin grup electrogen pana la remedierea defectelor in asa fel incat consumatorii sa nu ramana prea mult timp fara electricitate.
In acest moment, Enel Distributie Dobrogea inregistreaza mai multe deranjamente in Palazu Mare si are concentrati in zona peste 20 de oameni care lucreaza la remedierea defectelor. Deranjamente s-au mai semnalat izolat in diverse localitati din judetul Constanta.
De aceea, asiguram toti consumatorii nostri ca toate interventiile sunt tratate cu cea  mai mare responsabilitate din partea echipelor de interventie si ca se lucreaza continuu pentru a intretine instalatiile electrice in buna stare de functionare in aceste conditii meteorologice extreme.

Biroul de Presă Enel

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii