Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:02 21 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat CJC - Nicușor Constantinescu cere desfințarea DNA

ro

17 Jan, 2014 13:53 1243 Marime text
Consiliul Judetean Constanta condamna cu tarie actiunea vadit abuziva si inumana efectuata in cursul zilei de 15.01.2014 de catre mai multe persoane neidentificate asupra Presedintelui Consiliului Judetean, domnul Nicusor Constantinescu.

 Va aducem la cunostinta ca Nicusor Daniel Constantinescu, Presedintele Consiliului Judetean Constanta a fost citat de catre DNA Constanta in data de 13.01.2014 la sediul Directiei, insa din motive de sanatate nu s–a putut prezenta si a mandatat avocatul (in persoana domnului Marius Mocanu )sa il reprezinte, sa aduca la cunostinta procurorului acest fapt si sa stabileasca de comun acord o data ulterioara pentru audieri. Imediat, a doua zi, procurorul DNA Andrei Bodean, a intocmit o rezolutie care cuprindea cu totul alte acuzatii, fata de cea mentionata in citatia din 13.01.2014 si care facea obiectul mandatului de aducere emis de procurorii DNA in data de 14.01.2014, emis intempestiv, desi in data de 13.01.2014, domnul Presedinte Nicusor Constantinescu a fost reprezentat de domnul avocat , care a ajuns la o intelegere cu procurorul DNAin prezenta Procurorului Sef pentru audierea domnului Constantinescu la o data ulterioara.

Acuzatiile aduse astazi sunt legate de programele Consiliului Judetean, programe propuse de USL si validate de constanteni in anul 2012 prin cele peste 250.000 de voturi exprimate de acestia. Aceste programe au fost supuse plenului Consiliului Judetean, votate in unanimitate de Consilierii judeteni legal alesi si neatacate in contencios administrativ de care institutia prefectului.

Ca urmare a succesiuni faptelor intamplate azi, consideram ca actiunea de azi este abuziva, nelegala si face parte din razboiul politic pe care DNA-ul condus de Traian Basescu il duce impotriva oamenilor politici ai USL.
Presedintele Consiliului Judetean, Nicusor Constantinescu cere Parlamentului Romaniei desfiintarea prin lege a Directiei Nationale Anticoruptie, un aparat odios de politie politica aflat la indemana lui Traian Basescu si care s- a plasat prin actiunile sale deasupra justritiei romane si a statului de drept.
 
Compartimentul Comunicare

Ti-a placut articolul?

Comentarii