Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:18 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sărbătorește românește împreună cu Lidl

ro

19 Nov, 2015 21:35 1645 Marime text
Din 23 noiembrie, Lidl dă startul pregătirilor pentru Ziua Națională a României cu o ofertă dedicată tradițiilor și însemnelor naționale. Muzică, filme și povești scrise exclusiv de autori români, dar și alte surprize vă așteaptă pe rafturile magazinelor Lidl din toată țara.

Oferă-i juniorului tău cele mai frumoase istorisiri din cărțile pentru copii (9.99 de lei/buc. ), care cuprind titluri precum Ce-ți doresc eu ție, dulce Românie, Doi feți cu stea în frunte sau Tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte. Și cei mari pot redescoperi magia poveștilor cu ajutorul cărților (8.99 de lei/buc.), prin opera marilor scriitori români.
Retrăiește momente de neuitat alături de personajele preferate din filmele românești (8.99 de lei/buc.), semnate de Sergiu Nicolaescu. Pornește în aventură cu Amza Pellea și Sebastian Papaiani în Nea Mărin Miliardar sau urmărește lupta Pentru Patrie a lui Mihai Albulescu, alături de Ilarion Ciobanu și Emil Hossu.

Pentru o sărbătoare tradițională, iubitorii de muzică românească de folclor pot alege oricare dintre cele 8 titluri (6.99 de lei/buc.) din colecția de mari interpreți disponibilă în magazine, în care se regăsesc voci precum Ioana Radu, Elena Roizen și Ion Cristoreanu.

Arborează cu mândrie tricolorul (16.99 de lei), și decorează-ți mașina cu un steag auto (7.99 de lei) sau cu o mini eșarfă auto (11.99 de lei).
Din 23 noiembrie, pregătește-te să sărbătorești în mod tradițional Ziua Națională a României cu oferta de 1 Decembrie de la Lidl!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii