Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:26 19 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prima mașină din România echipată cu injecție lichidă de gaz O nouă premieră pentru piața de GPL din România

ro

09 Jan, 2014 13:37 1082 Marime text
București, 9 ianuarie 2013AGR Autogas Group aduce o premieră în România prin montarea primei instalații GPL cu injecție lichidă de gaz pe un autoturism Volkswagen Jetta. Acest tip de instalație vine în întâmpinarea nevoilor șoferilor care conduc foarte mult și care sunt dispuși să investească într-un sistem care să le permită reducerea cheltuielilor cu carburantul.

Elementul de noutate adus de acest sistem ține de faptul că mașina va funcționa exclusiv pe GPL, astfel că pornirea nu va mai necesita benzină, așa cum se întâmplă la instalațiile GPL cu injecție secvențială. Mai mult de atât, acest sistem este unul care protejează mediul, ducând la o reducere a emisiilor de CO2 cu 10%, fapt datorat proprietăților chimice și fizice ale GPL-ului.
În plus, sistemul permite utilizarea la maximum a componentelor originale ale autoturismului și totodată crește eficiența motorului în mod semnificativ.

Suntem în permanență conectați la nevoile clienților noștri și ne dorim să le oferim cele mai bune soluții în materie de GPL. În acest context am realizat pentru prima dată în România o conversie benzină – GPL pentru o mașină cu injecție directă. Sistemul folosit este unul performant și folosește tehnologie de ultimă generație, iar studiile de specialitate îl recomandă ca fiind un combustibil foarte potrivit pentru alimentarea unui motor cu injecție directă. Proprietarul primei mașini pe care s-a făcut conversia și-a dorit un sistem fiabil prin care să reducă din cheltuielile cu carburantul, fiind o persoană care călătorește foarte mult cu autoturismul, așa că am mobilizat echipa pentru a oferi o soluție de calitate”, a declarat Silviu Raicea, Director Comercial în cadrul AGR Autogas Group.
Instalația folosită de AGR Autogas Group este una de ultimă generație, adaptată pentru mașinile cu injecție directă și premiată pentru cel mai bun produs la GasShow 2012, cel mai mare târg de specialitate din Europa.
Pentru a afla mai multe informații despre soluțiile oferite de AGR Autogas Group accesează http://www.monteazagpl.ro/.

Despre AGR Autogas Group
AGR Autogas Group a luat ființă în anul 1999 având ca principal obiect de activitate producția, dezvoltarea și omologarea instalațiilor auto de gaz precum și montajul, distribuția și asigurarea suportului tehnic pentru întreaga rețea națională de service-uri partenere. Compania deține cel mai mare centru de conversie din sud-estul Europei care funcționează atât ca centru de pregătire pentru parteneri cât și ca service dedicat montajului și întreținerii instalațiilor auto de gaz.

Prin efectuarea testelor și încercărilor de către Registrul Auto Român, AGR Autogas Group a obținut un număr de 25 de Licențe și Certificate de Conformitate pentru instalațiile auto de gaz importate, fiind în măsură să propună pe piața din România instalații GPL auto pentru toate tipurile de autoturisme, incluzând aici și autoturismele de ultimă generație echipate cu motoare având nivel de emisii poluante Euro4, Euro5 si autoturisme cu sistem de injecție directă de benzină.
Împreună cu producatorii de componente, AGR Autogas Group dezvoltă în continuare produse noi pentru păstrarea unui nivel calitativ excepțional al instalațiilor și răspunde cu succes provocărilor lansate de producătorii de autoturisme prin introducerea celor mai performante sisteme de injecție.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii