Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:25 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pizza Hut lansează iPAN 4 pizze într-o singură porţie, la un preţ special

ro

28 Mar, 2013 20:57 2195 Marime text
Bucureşti, 28 martie 2013. Pizza Hut lansează celebrul blat Pan într-un format nou, unic în România: iPAN - combinaţii de patru minipizze delicioase, cu toppinguri diferite. Din 29 martie până pe 13 iunie, iubitorii de pizza se pot bucura în toate restaurantele Pizza Hut de acest nou produs, la un preţ special.

„Suntem experţi în pizza la nivel mondial şi încercăm de fiecare dată să oferim experienţe noi consumatorilor, venind în întâmpinarea nevoilor lor. Cu toţii ne-am dori ca atunci când comandăm o pizza să putem beneficia de mai multe variante, dar fără a cumpăra mai multe produse. De aici a pornit ideea iPAN: putem comanda o singură dată şi vom primi patru variante diferite de pizza”, a explicat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut.

Inovatorul produs iPAN oferă clienţilor patru minipizze de 10 centimetri, pentru a se bucura de varietatea topingurilor Pizza Hut deja faimoase, la un preţ avantajos. iPAN echivalează cu o pizza medie, dar la un preţ mai mic.

iPAN este disponibil în restaurantele Pizza Hut în două combinaţii diferite de topinguri. Prima selecţie oferă o Margherita, o Pepperoni, o Hawaiană şi o Bacon şi ardei la preţul de 12,90 lei, iar a doua selecţie include pizza Ţărănească, pizza Grecească, pizza Europeană şi pizza Supremă la preţul de 16,90 lei.

* * * * *

Despre Pizza Hut
Pizza Hut, lanţul de restaurante cu un concept casual, operează pe piaţa românească din 1994 sub contract de masterfranciză acordat companiei American Restaurant System. Pizza Hut a venit în România în  1994, odată cu deschiderea primei locaţii din Calea Dorobanţilor, iar în prezent deţine nouă restaurante în Bucureşti, două în Cluj şi câte unul în Iaşi, Constanţa, Ploieşti şi Timişoara. Mai multe detalii puteţi afla pe www.pizzahut.ro şi pe pagina de Facebook Pizza Hut Romania. 

Pizza Hut este singura companie producătoare de pizza ce a fost nominalizată în Top 10 francize în 2009 de către Revista Entrepreneur. Compania a început acum 50 de ani în Wichita, Kansas, iar în prezent deţine aproape 10.000 de restaurante în mai mult de 90 de ţări. Pizza Hut este subsidiară a Yum! Brands, Inc., unul dintre cei mai mari francizori la nivel internaţional.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii