Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:02 19 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Mr C in Love with V Life!”, la Maritimo!

ro

04 Apr, 2014 13:36 865 Marime text
Sunteţi deja familiarizaţi cu faptul că, periodic, Maritimo Shopping Center organizează evenimente dintre cele mai variate, pentru toate gusturile şi pentru toate categoriile sociale şi de vârstă. Aşadar, fie că vorbim despre modă, sport, sănătate, educaţie sau divertisment, Maritimo şi-a respectat promisiunea unor evenimente de excepţie, aşa cum este şi cel care urmează să fie organizat la Constanţa de centrul comercial: o invitaţie la sănătate! Un show culinar extravagant, cu demonstraţii gastronomice clasice, dar şi sofisticate, cu idei de mâncăruri delicioase şi cât se poate de sănătoase, îşi aşteaptă publicul constănţean, sâmbătă, 5 aprilie, începând cu ora 17.00, în food-court. „Prin evenimentele organizate sub egida „Mr C in Love with V Life!”, în parteneriat cu Maritimo Shopping Center, ne dorim să antrenăm publicul în show-uri culinare inedite, în care invitaţii VIP să le împărtăşească celorlalţi din experienţele lor culinare şi să le ofere reţete ale căror pregătire este rapidă şi sănătoasă, încurajând un consum mai ridicat de fructe, legume, nuci şi seminţe”, spun organizatorii. Invitata de onoare a show-ului din această sâmbătă este Elena Lasconi, pe care publicul constănţean a văzut-o în postura de câștigătoare la Masterchef.

Ea le va arăta mamelor care petrec un timp limitat cu familia din cauza joburilor care le solicită, cum poţi să devii bucătăreasa preferată a celor mici: reţete (de casă pentru copii) de dulciuri rapide, ieftine, sănătoase, dar şi dulciuri de "fiţe" pentru mofturoşi şi pretenţioşi! „Va fi un spectacol în care demonstraţiile culinare vor fi atât din sfera dulciurilor clasice cât și a dulciurilor dar extrem de sofisticate, demne de un câştigător Masterchef, cât şi dulciuri pregătite fără foc, aditivi alimentari sau zahăr, preparate ale căror reţete vor fi împărtăşite de Mr C!”, promit organizatorii. În avanpremieră, însuşi Mr C oferă câteva sfaturi potrivit propriei sale filosofii gastronomice: „În bucătăria tradiţională pierdem timp preţios cu gătitul, coacem, fierbem, prăjim alimente până le "stoarcem" şi ultima calitate nutritivă cu care sunt înzestrate. Eu vă propun o alternativă prin care să completaţi calitatea meselor dumneavoastră zilnice. Vă propun reţete în care nimic nu se pierde, totul se câştigă, totul se transformă în mâncăruri care ne conferă un sistem imunitar mult îmbunătăţit, mai multă energie şi o scădere vizibilă a semnelor de îmbătrânire prematură! Îi învăţ inclusiv pe copii să-şi facă singuri dulciuri fără zahăr, le ofer celor care sunt suferinzi de obezitate şi/sau diabet alternative de preparate după care tânjesc sau care le sunt interzise. Mă încântă atunci când constat că măcar una dintre mesele celor pe care îi îndrum sunt formate din hrană vie. Asta înseamnă un tonus mai bun şi un pas înainte către o sănătate mai puţin afectată de o hrănire deficitară în nutrienţi şi vitamine”.
 
              Vă aşteptăm cu drag şi poftă de... sănătate!
 
Despre Maritimo
Maritimo Shopping Center este amplasat în Constanța pe bulevardul Aurel Vlaicu și este cel mai mare centru comercial din Dobrogea. Găzduiește peste 130 de chiriasi, o zonă de restaurant și cafenele, multiple facilităţi pentru petrecerea timpului liber, un cinematograf multiplex cu opt săli, un centru de fitness, squash şi billiard. O parcare generoasă cu peste 2.200 de locuri asigură accesul ușor și confortul vizitatorilor.

Despre IMMOFINANZ Group

IMMOFINANZ Group este una dintre cele mai importante companii de imobiliare listate din Europa și este inclusă în indicele ATX (Austrian Traded Index) al Bursei de Valori din Viena. De la înființarea sa, în 1990, IMMOFINANZ Group şi-a constituit un portofoliu de proprietăți de înaltă calitate. La ora actuală, acesta cuprinde peste 1.830 proprietăţi cu o valoare de piaţă de aproape 9,81 miliarde euro. Activitatea de bază a IMMOFINANZ Group constă în achiziția și managementul investițiilor în proprietăți, dezvoltarea de proiecte imobiliare și vânzarea acestora. IMMOFINANZ Group își concentrează activitatea pe segmentele de retail, birouri, logistică şi rezidenţial în opt pieţe regionale principale: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România, Polonia şi Rusia. Pentru mai multe informații accesați: www.immofinanz.com.

IMMOFINANZ Group în România

IMMOFINANZ Group este unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari din România, cu un portofoliu de 87 de proprietăți, format în cea mai mare parte din clădiri de birouri și spații comerciale, estimat la 1.029,3 millioane de euro. România se clasează pe locul al treilea în portofoliul Grupului, cu o cotă de 10,5%, după Austria, cu 40,3% și Rusia cu 10,7%. În iunie 2011, IMMOFINANZ Group a semnat achiziția Adama, un dezvoltator imobiliar de vârf din Europa de Sud-Est, cu operațiuni importante pe piața rezidențială din România. Tranzacția a consolidat operațiunile IMMOFINANZ Group în domeniul construcțiilor și al dezvoltărilor rezidențiale din regiune, în special în România.

Ti-a placut articolul?

Comentarii