Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:46 22 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Maganizul BILLA din Constanța șoseaua Mangaliei, are o nouă înfățișare

ro

18 Dec, 2013 14:01 889 Marime text
BILLA România anunță finalizarea procesului de modernizare al magazinului situat pe șoseaua Mangaliei numărul 74, orașul Constanța.
 
În urma unui amplu proces de renovare și remodelare, magazinul și-a deschis porţile în noul format din data de 16 decembrie.
 
„Ne dorim prin reamenajarea magazinului situat pe șoseaua Mangaliei numărul 74, din Constanța, să oferim clienților noștri un spațiu modern si primitor unde pot descoperi produse de cea mai bună calitate la prețuri speciale. Vrem astfel, ca toți cei ce îşi fac cumpărăturile în magazinul BILLA să se bucure de ultimele transformări și să se simtă cât mai bine.”, a declarat Sorana Georgia, CEO BILLA România.
 
În locația remodelată clienții au parte de o serie de beneficii precum: lărgirea zonei de pâine și panificație, un raion mai mare cu un sortiment îmbogățit de legume și fructe proaspete dar și o gamă variată de carne proaspătă (tranșată în propriile unități de către proprii măcelari).
 
Orarul de funcționare al magazinului este luni - sâmbătă de la 7 la 23 şi duminică de la 7 la 22.
 
REWE International AG este liderul de piață în Austria pe sectorul de produse alimentare și de drogherie și unul dintre cei mai mari angajatori din țară. La nivel internațional, REWE International AG are un număr total de 72.000 de angajați care lucrează în aproximativ 3.600 de magazine. În anul 2011, cifra de afaceri a companiei a crescut la 12.83 miliarde de euro.
 
Compania este parte a REWE Group, unul dintre cele mai importante grupuri din Europa care activează în retail și turism. În prezent, 323.000 de angajați lucrează în cadrul REWE Group în 13 țări europene, iar cele aproximativ 15.700 de magazine au generat o cifră de afaceri de peste 48 de miliarde de euro.
 
REWE International AG are sediul central în Wiener Neudorf și operează rețelele BILLA, MERKUR, BIPA, PENNY și ADEG, precum și numeroase branduri proprii. Compania este de asemenea activă pe piața de turism din Austria, prin BILLA Reisen, JAHN REISEN, MERKUR IhrUrlaub și PENNY PACK´N´GO. În plus, REWE International AG operează cu succes pe segmentul de supermarketuri în Italia și în alte șapte țări din Europa Centrală și de Est: Bulgaria, Croația, Republica Cehă, România, Rusia, Slovacia și Ucraina.
 
BILLA România
BILLA este prezentă pe piața din România din februarie 1999 când a deschis primul supermarket din București. În prezent, BILLA operează 80 de magazine în cele mai importante orașe din România. Principalele valori BILLA sunt calitatea ridicată, prețurile scăzute și varietatea produselor. Compania deține brandurile proprii Clever, MY și BILLA, Clever fiind una dintre cele mai cunoscute și apreciate mărci proprii din România. BILLA România este unul dintre cei mai importanți anagajatori din România și a creat până în prezent peste 3.500 de locuri de muncă în întreaga țară.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii