Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:07 24 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lidl inaugureaza in aceasta saptamana trei noi magazine

ro

17 Feb, 2014 14:30 766 Marime text
București, 17 februarie 2014 – Lidl continuă investiţiile în România prin inaugurarea a trei magazine nou construite, reţeaua sa din România însumând 174 de magazine. Prima unitate se deschide astăzi, 17 februarie, în Bucureşti, urmând ca joi, 20 februarie, să fie inaugurate alte două noi magazine în Popeşti Leordeni şi Timişoara.
 
Noul magazin din Bucureşti este situat pe B-dul. Timişoara nr. 42C şi are o suprafaţă de vânzare de 1285 m². Totodată, cu ocazia inaugurării acestui magazin au fost create 28 de noi locuri de muncă la nivel local.
 
Joi, 20 februarie, se deschid noile unităţi în Popeşti Leordeni, pe Şos. Olteniţei nr. 17 şi în Timişoara, pe Str. Ion Ionescu de la Brad nr. 15A. Fiecare magazin are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 1200 m², iar prin intermediul acestor deschideri, Lidl a oferit 25 de noi locuri de muncă în Popeşti Leordeni şi 23 în Timişoara.
 
Inaugurarea noilor magazine Lidl continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor, în zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun preţ, direct de la producători, într-o largă varietate de sortimente. Lidl promovează cu consecvenţă colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în reţeaua Lidl fiind produse în România.
 
Evitând intermediarii, oferta Lidl asigură produse în același timp proaspete, de calitate și la cele mai competitive preţuri. Având acces direct la cele mai bune produse din fiecare țară în care activează, Lidl propune clienților săi mărci de calitate superioară din întreaga Europă, venind direct de la producătorii din Italia, Franța, Germania, Spania şi alte ţări.
 
Lidl va continua investiţiile în România în paralel cu crearea de noi locuri de muncă la nivel național. Lidl are în prezent 3.800 de angajați în reţeaua de magazine, centrele regionale de distribuţie şi în sediul central.
 
Lidl este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa, activând în peste 20 de țări europene şi având peste 100 de centre logistice ce asigură aprovizionarea celor aproximativ 10.000 de magazine. Cu peste 170.000 de angajați, Lidl se numără printre primii 10 comercianți de produse alimentare la nivel mondial.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii