Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:20 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cu Lidl, Iarna te prinde bine Îmbrăcat

ro

06 Nov, 2015 15:05 1471 Marime text
Din 9 noiembrie, pregătește-te pentru cele mai frumoase aventuri pe pârtie și nu numai, cu colecția de distracție în zăpadă de la Lidl. Întâmpină iarna cu cele mai călduroase articole de îmbrăcăminte și accesorii speciale pentru schi și snowboard.
Cucerește pârtia cu echipamentul de schi de la Lidl, rezistent la apă și murdărie datorită finisajului BIONIC FINISH® ECO. Alege jacheta de schi (139 de lei), dotată cu  buzunar pentru legitimația de schi, buzunar pentru ochelarii de schi și bandă antialunecare, alături de pantalonii de schi (99.99 de lei), reglabili în lărgime și cu protecție practică antizăpadă.

Bucură-te de confortul oferit de echipamentul funcțional de schi, cu pantalonii funcționali (49.99 de lei), cu benzi de echilibrare a temperaturii și aerisire la articulația genunchiului. Adaugă și bluza funcțională (59.99 de lei), ce oferă izolație 3D atât la coate și umeri, cât și în zona abdomenului.

Protejează-ți mâinile de frig cu mănușile de schi (34.99 de lei), dotate cu tehnologia Thinsulate, care asigură o izolare termică optimă datorită densității crescute de fibre, spațiile dintre acestea permițând transferul termic și al umidității pentru un confort sporit. Mănușile sunt rezistente la vânt și apă, iar suprafața palmei este întărită, pentru a te proteja împotriva marginilor ascuțite ale schiurilor.

Înfruntă pârtia în siguranță cu casca de schi și snowboard (119 lei), foarte ușoară și stabilă, datorită construcției cu mulaj dublu. Aceasta are un design adecvat ochelarilor de schi (39.99 de lei), ce au lentile sferice pentru o vizibilitate nedistorsionată și lentilă interioară cu acoperire antiaburire. În plus, pentru o circulare optimă a aerului, aceștia au fost dotați cu orificii de aerisire. Adaugă echipamentului cagula pentru cască (12.99 de lei) și ești pregătit de coborâre.

Pentru un plus de siguranță, alege protecția de spate pentru schi (129 de lei), optimă și pentru cei care preferă snowboard-ul, dar și pentru mersul pe motocicletă. Aceasta oferă un nivel ridicat de confort și mobilitate completă, datorită croielii pe lângă corp, fiind dotată cu o curea elastică lată pentru talie, și cu închidere cu arici pentru o formă perfectă.

Ținuta de schi este întregită de o pereche de șosete (24.99 de lei), căptușite în puncte esențiale pentru a-ți oferi confortul necesar coborârilor pe pârtie. Mai mult, căciula sport (34.99 de lei) și gulerul din fleece (12.99 de lei) te vor apăra de frig.

Și copiii pot începe distracția pe schiuri, cu noua colecție pentru cei mici, disponibilă în magazinele Lidl din 19 noiembrie. Pantaloni de schi (59.99 de lei), jachete (79.99 de lei) și diverse accesorii colorate, din materiale rezistente la vânt și apă, îi așteptă pe juniori pentru   a-și crea echipamentul perfect pentru sporturile de iarnă. Oferă protecție copiilor și alege casca de schi și snowboard (99.99 de lei), foarte ușoară și stabilă.

Adaugă confort și siguranță aventurilor tale la munte cu setul de crampoane (19.99 de lei) și cu setul de branțuri cu încălzire (119 lei) și fii gata pentru fiecare zi de schi cu uscătorul de pantofi și mănuși (29.99 de lei), pe care le vei găsi în magazinele Lidl din 30 noiembrie.

Începând cu 9 noiembrie, pregătește-te pentru pârtie cu echipamentele de calitate la cel mai bun preț de la Lidl!  

Pentru mai multe informații , vă rugăm să vizitați:
http://www.lidl.ro
Facebook Lidl Romania
Twitter Lidl Romania
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii