Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:27 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Workshop la Protecția Copilului Constanța privind procesul de dezinstituționalizare a copiilor, organizat de o companie bucureșteană (DOCUMENT)

ro

27 Jul, 2022 00:00 1532 Marime text
  • Au fost depuse două oferte pentru acest contract, fiind desemnată câștigătoare cea a firmei bucureștene Avangarde Business Group.
  • Contractul, a cărui valoare fără TVA este de 48.100 de lei, a fost atribuit prin procedura prevăzută de normele proprii și vizează „prestari servicii de organizare de evenimente - work shop în cadrul proiectului «Mai Implicat!Mai Integrat!»“.
  • În Secțiunea Document puteți consulta anunțul de atribuire.
 
Compania bucureșteană Avangarde Business Group SRL și-a adjudecat contractul pus la bătaie de Protecția Copiulului Constanța pentru work-shop-ul menit să analizeze procesul de dezinstituționalizare a copiilor din sistem și impactul asupra comunităților locale.
 
Contractul, a cărui valoare fără TVA este de 48.100 de lei, a fost atribuit prin procedura prevăzută de normele proprii și vizează „prestari servicii de organizare de evenimente - work shop în cadrul proiectului «Mai Implicat!Mai Integrat!»“.
 
Informațiile privind atribuirea contractului au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice și preluate pe www.licitatiapublica.ro.
 
Se arată în datele oficiale că serviciile au fost contractate având în vedere referatul de necesitate nr. D37171/12.05.2022, prin care se solicita achiziția acestora.
 
Totodată, se precizează că „prezenta achiziție are ca obiect servicii specifice care sunt incluse în Anexa 2 cu o valoare estimată mai mică decât pragurile prevăzute la art.7 alin.1 lit.d din legea nr.98/2016 privind achizitiile publice, drept pentru care autoritatea contractantă poate organiza propria procedură cu respectarea principiilor prevazute la art.2 alin.2 din Legea nr.98/2016“.
 
Au mai arătat reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța că „normele procedurale interne pentru organizarea și desfășurarea procedurilor proprii de atribuire a contractelor de achiziție publică/acord cadrucare au ca obiect Servicii Sociale și alte servicii specifice prevazute în Anexa 2 la legea nr.98/2016 cu valoare estimată fără TVA mai mică decât pragurile prevăzute în art.7 alin.2 lit.d din Lege au fost aprobate de directorul instituției“.
 
Potrivit datelor oficiale, au fost depuse două oferte pentru acest contract, fiind desemnată câștigătoare cea a firmei bucureștene.
 
Platforma Confidas.ro, consultată la data de 26 iulie 2022, arată că firma Avangarde Business Group a fost înființată în 2013 și are sediul social în București, Sectorul 6, strada Mărgelelor, nr. 70, având ca obiect de activitate „activități de servicii suport pentru învățământ“.
 
Asociați cu părți egale sunt Adrian și Raluca Cristina Eftimie, cea din urmă fiind, totodată, și administratorul societății.
 
De asemenea, este de precizat că numele celor doi se regăsesc și în compania Avangarde Business Line SRL.
 
Pentru a reveni la compania care și-a adjudecat contractul cu DGASPC, cifrele pentru anul 2021 o ușoară scădere a numărului angajaților, la opt angajați, de la nouă, însă creșteri ale profitului și cifrei de afaceri.
 
Astfel, profitul din 2021 a fost de 1,56 milioane de lei, față de aproape 400.000 de lei în anul precedent, în timp ce cifra de afaceri s-a situat la 5,6 milioane de lei, față de 3,6 milioane în 2020.
 
Potrivit sursei citate, în perioada 02.07.2021 - 03.01.2013, compania Avangarde Business Group SRL a încheiat 218 contracte de achiziții publice, în valoare totală de 23.228.410,44 de lei.
 
Printre partenerii publici ai companiei se numără Academia de Poliție, AJPIS Tulcea, Agenția Națională a Funcționarilor Publici, Agenția Națională pentru Egalitate de Șanse între Femei și Bărbați, dar și alte instituții.
 
În Secțiunea Document puteți consulta anunțul de atribuire.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Cine modernizează Centrul de Primire a Copilului în Regim de Urgență de pe strada Aluniș, din Constanța (DOCUMENT)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii