Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:52 25 11 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SRL specializat în întreținere sisteme de irigații și bazine ornamentale. Cine se ocupă de amenajarea ghișeului SPIT de la Serviciul Permise Auto?

ro

11 Jun, 2020 00:00 1466 Marime text
  • CJC a atribuit un contract pentru proiectare și asistență tehnică execuție de lucrări pentru construire imobil parter cu funcţiunea de birouri în incinta Pavilionului Expozițional
  • Acolo urmează să funcționeze ghișeul SPIT
  • Ofertant câștigător este River Transnav SRL din Constanța

Încă de la sfârșitul anului trecut, CJC a decis să înființeze un ghişeu al Serviciului Public de Impozite şi Taxe (SPIT) Constanţa în incinta Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Constanţa, de la Pavilionul Expozițional.
Măsura vine în sprijinul contribuabililor care se adresează Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Constanţa.
Între timp, CJC a pregătit documentația, a obținut certificatul de urbanism și autorizațiile necesare pentru amenajarea acestuia iar recent a atribuit un contract pentru proiectare și asistență tehnică execuție de lucrări pentru construire imobil parter cu funcţiunea de birouri. Valoarea estimată a contractului este de 181.000 lei.
Ofertant câștigător este River Transnav SRL, cu sediul social în municipiul Constanța. Societatea a mai câștigat contracte în urma unor licitații organizate de primăriile Constanța sau Peștera.
În fapt, SRL-ul a proiectat modernizarea rețelei de apă din satul Peștera, județul Constanța, derulează de mai mulți ani lucrări de reparații, punere în funcțiune și întreținere a sistemului de irigat existent în Constanța iar la un moment dat s-a ocupat și de punerea în funcţiune, întreţinere, supraveghere şi demontare fântâni arteziene şi bazine ornamentale din municipiu.

Despre River Transnav SRL


River Transnav SRL este o societate comercială constănțeană înființată în anul 2009, cu un capital social de 200 de lei.
Asociat unic și administrator al firmei este Nicoleta Ion, iar domeniul de activitate al societății este transportul de marfă pe căi navigabile interioare. Potrivit Registrului Comerțului, pentru anul 2018 societatea a raportat cifra de afaceri netă de 1.283.207 lei, profit de 290.199 lei și un număr mediu de 6 salariați.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii