Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:30 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

River Transnav din Constanţa se va ocupa de întreţinerea fântânilor arteziene

ro

08 Apr, 2017 00:00 3416 Marime text
La începutul lunii trecute, Primăria anunţa achiziţia directă a serviciului de punere în funcţiune, întreţinere, supraveghere şi demontare fântâni arteziene şi bazine ornamentale 2017.
 
Este vorba despre fântânile amplasate în: Piaţeta Cazino (staţiunea Mamaia) - fântână arteziană; faleza Cazino Constanţa - bazin „Pescarul“; faleza Cazino Constanţa - bazin „Cascadă“; Parc Arheologic - fântâni arteziene (sistem integrat în pardoseală cu 122 de jeturi de apă); Parc Arheologic - fântână decorativă tip Wallace.

Valoarea estimativă a contractului, anunţată de municipalitate, a fost de 32.154 de lei, fără TVA. Criteriile de adjudecare erau preţul cel mai scăzut şi respectarea prevederilor caietului de sarcini, publicat pe site-ul Primăriei. Procedura lansată de Primărie a fost adjudecată de o firmă specializată în transporturi navale. River Transnav SRL, firmă din Constanţa, se va ocupa anul acesta de punerea în funcţiune, întreţinerea, supravegherea şi demontarea fântânilor arteziene şi a bazinelor ornamentale din municipiu.

Serviciile vor fi prestate timp de 184 de zile calendaristice, dintre care 22 de săptămâni de funcţionare continuă, diferenţa fiind alocată pentru lucrări de reparaţii. Pentru acest an, suma estimată pentru punerea în funcţiune, întreţinerea şi conservarea fântânilor arteziene este cea anunţată în caietul de sarcini.

Despre River Transnav SRL 

SC River Transnav SRL este o societate comercială constănţeană, înfiinţată în anul 2009, cu un capital social de 200 de lei. Asociat unic şi administrator al firmei este Nicoleta Ion, iar domeniul de activitate al societăţii este transportul de marfă pe căi navigabile interioare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii