Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:12 05 06 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

River Transnav, un nou contract pentru întreținerea sistemului de irigații din municipiul Constanța (document)

ro

10 Apr, 2020 00:00 1389 Marime text

Municipalitatea a încheiat la începutul acestei luni un contract de lucrări de reparații, punere în funcțiune și întreținere a sistemului de irigat existent în municipiul Constanța. Contractul a fost atribuit societății River Transnav SRL din Constanța și are o valoare fără TVA de 380.000 de lei, vezi secțiunea documente. După fântâni și bazine ornamentale, River Transnav întreține și sistemul de irigat din municipiu și este deja la al doilea contract pe acest segment de servicii.
 

Despre River Transnav SRL

River Transnav SRL este o societate comercială constănțeană înființată în anul 2009, cu un capital social de 200 de lei.
Asociat unic și administrator al firmei este Nicoleta Ion, iar domeniul de activitate al societății este transportul de marfă pe căi navigabile interioare. Potrivit Registrului Comerțului, pentru anul 2018 societatea a raportat cifra de afaceri netă de 1.283.207 lei, profit de 290.199 lei și un număr mediu de 6 salariați.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 

Citește și:

Jumătate de milion de lei pentru întreținerea sistemului de irigat existent în municipiul Constanța

După fântâni și bazine ornamentale, River Transnav întreține și sistemul de irigat din municipiul Constanța (documente)
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii