Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:26 27 10 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou contract semnat cu Primăria Constanţa de societatea River Transnav (documente)

ro

26 Sep, 2020 00:00 1950 Marime text
  • Primăria Constanța a încheiat un nou contract cu River Transnav SRL pentru lucrările de reparații curente la cișmelele stradale
  • Municipalitatea va plăti SRL-ului din Constanța aproximativ 70.000 de lei fără TVA. Durata contractului este de trei luni de la data ordinului de începere a lucrărilor


Primăria Constanța a încheiat un nou contract cu River Transnav SRL pentru lucrările de reparații curente la cișmelele stradale.
Potrivit contractului, care poate fi studiat în secțiunea “documente”, municipalitatea va plăti SRL-ului din Constanța aproximativ 70.000 de lei fără TVA. Durata contractului este de trei luni de la data ordinului de începere a lucrărilor.
 

Despre River Transnav SRL 

River Transnav SRL este o societate comercială constănțeană înființată în anul 2009, cu un capital social de 200 de lei.
Asociat unic și administrator al firmei este Nicoleta Ion, iar domeniul de activitate al societății este transportul de marfă pe căi navigabile interioare. Potrivit Registrului Comerțului, pentru anul 2018 societatea a raportat cifra de afaceri netă de 1.283.207 lei, profit de 290.199 lei și un număr mediu de 6 salariați.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.


Citește și:

SRL specializat în întreținere sisteme de irigații și bazine ornamentale. Cine se ocupă de amenajarea ghișeului SPIT de la Serviciul Permise Auto?

River Transnav va proiecta modernizarea rețelei de apă din satul Peștera, județul Constanța

Jumătate de milion de lei pentru întreținerea sistemului de irigat existent în municipiul Constanța

După fântâni și bazine ornamentale, River Transnav întreține și sistemul de irigat din municipiul Constanța (documente)

Ti-a placut articolul?

Comentarii