Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:18 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ca şi anul trecut, contractul de întreţinere a fântânilor arteziene şi a bazinelor ornamentale din Constanţa a revenit firmei River Transnav (document)

ro

02 Aug, 2018 00:00 2357 Marime text
Municipalitatea a făcut public contractul de prestări servicii privind punerea în funcţiune, întreţinerea, supravegherea şi demontarea de fântâni arteziene şi bazine ornamentale cu SC River Transnav SRL. Contractul a fost semnat luna trecută.
La începutul primăverii, Primăria anunţa achiziţia directă a serviciului de punere în funcţiune, întreţinere, supraveghere şi demontare fântâni arteziene şi bazine ornamentale 2018. Este vorba despre fântânile amplasate în: Piaţeta Cazino (staţiunea Mamaia) - fântână arteziană; faleza Cazino Constanţa - bazin „Pescarul“; faleza Cazino Constanţa - bazin „Cascadă“; Parc Arheologic - fântâni arteziene (sistem integrat în pardoseală cu 122 de jeturi de apă); Parc Arheologic - fântână decorativă tip Wallace.
Contractul se derulează timp de 184 de zile, dintre care 22 de săptămâni de funcţionare continuă, diferenţa fiind alocată pentru lucrări de reparaţii. Valoarea contractului este de 161.903 lei, fără TVA. 

Despre River Transnav SRL  

SC River Transnav SRL este o societate comercială constănţeană înfiinţată în anul 2009, cu un capital social de 200 de lei. Asociat unic şi administrator al firmei este Nicoleta Ion, iar domeniul de activitate al societăţii este transportul de marfă pe căi navigabile interioare.

Contractul de prestări servicii privind punerea în funcţiune, întreţinerea, supravegherea şi demontarea de fântâni arteziene şi bazine ornamentale în municipiul Constanţa îl puteţi consulta în secţiunea „Documente“.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii