Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:17 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

River Transnav va proiecta modernizarea rețelei de apă din satul Peștera, județul Constanța

ro

13 May, 2020 00:00 2416 Marime text

Primăria comunei Peștera, județul Constanța, a atribuit un contract, în urma unei licitații publice, pentru achiziția serviciului de proiectare și execuție pentru obiectivul de investiție – Modernizare rețea de apă sat Peștera, comuna Peștera.
Atribuirea a avut loc la data de 23 aprilie 2020, rezultatul licitației fiind publicat la data de 4 mai 2020, conform licitatiapublica.ro.
Obiectivul licitației îl constă proiectarea și execuția pentru investiția - Modernizare rețea de alimentare cu apă sat Peștera, comuna Peștera, județul Constanța. În cadrul procedurii vor fi achiziționate serviciile de proiectare, asistență tehnică din partea proiectantului cât și componentele execuției lucrărilor.
Valoarea finală a contractului este de 3.049.976,08 lei. Firma câștigătoare este River Transnav SRL.

Despre River Transnav SRL


River Transnav SRL este o societate comercială constănțeană înființată în anul 2009, cu un capital social de 200 de lei.
Asociat unic și administrator al firmei este Nicoleta Ion, iar domeniul de activitate al societății este transportul de marfă pe căi navigabile interioare. Potrivit Registrului Comerțului, pentru anul 2018 societatea a raportat cifra de afaceri netă de 1.283.207 lei, profit de 290.199 lei și un număr mediu de 6 salariați.
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii