Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:57 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Municipal Mangalia, acord cu două firme privind achiziția de aparatură și echipamente sanitare (DOCUMENT)

ro

30 Jan, 2023 16:26 1402 Marime text


Spitalul Municipal din Mangalia a organizat o licitație în cadrul căreia a atribuit contractul denumit „achiziție de aparatură și echipamente sanitare în cadrul proiectului «Consolidarea capacității Spitalului Municipal Mangalia de gestionare a crizei sanitare COVID-19», cod SMIS 139662”.  
 
În descrierea succintă din anunț se specifică:
 
„Dotarea/sprijinirea Spitalului Municipal Mangalia cu echipamente, aparatură și consumabile medicale pentru gestionarea crizei sanitare cauzate de SARS-CoV-2 are loc în vederea protejării sănătății populației României, complementar obținerii unei capacități adecvate de îngrijire și tratament a cazurilor de infecție cu virusul SARS-CoV-2, precum și în vederea gestionării crizei sanitare la nivelul Spitalului Municipal Mangalia, inclusiv a creșterii eficienței și calității actului medical, a scăderii timpului de
depistare precoce/ diagnosticare/ tratament, precum și a prevenției infectării cu Covid - 19.”
 
Contractul este împărțit în patru loturi astfel:
  • Lot 1 – Stație automată colorare cu colorații speciale
  • Lot 2 – Montator lamele cu film cu link
  • Lot 3 – Infuzomat chimioterapie
  • Lot 4 – Diverse materiale sanitare
 
Valoarea totală a achiziției este de 243.252 de lei.
 
Conform anunțului de pe SEAP, loturile 1 și 4 au fost neatribuite, deoarece au fost depuse numai oferte inacceptabile și/sau neconforme.
 
Pentru cele două loturi valabile, contractul a fost încheiat în data de 25 ianuarie 2023.
 
Firma care și-a adjudecat lotul 2 (montator lame cu film cu link) este Bivaria Grup SRL. A achiziționat lotul în schimbul sumei de 231.933 de lei.
 
Compania care a câștigat lotul 3 (infuzomat chimioterapie) este Liamed, suma tranzacției fiind 11.319 lei.
 

Despre Bivaria Grup SRL

 
Potrivit platformei Confidas, Bivaria Grup SRL are sediul în Hunedoara, pe strada Eroilor nr. 2D. A fost înființată la data de 17 aprilie 2001.
 
Obiectul de activitate al Bivaria Grup SRL este comerțul cu ridicata al produselor farmaceutice.
 
În anul 2021, compania a raportat o cifră de afaceri de 53.900.775 de lei, un profit net de 19.515.349 și 39 de angajați.
 
În anul 2020, cifra de afaceri avea o valoare de 29.885.850 de lei, un profit net de 6.582.537 de lei și 36 de angajați.
 
Potrivit Confidas, a încheiat 31.042 de contracte publice, în valoare de 394.796.049,07 lei. A colaborat cu Administrația Națională a Penitenciarelor, Autoritatea de Sănătate Publică a Județului Botoșani, Centrul de Transfuzie Sanguină Alba etc.
 
Asociații Bivaria Grup SRL sunt Dorin Cosovean (deține 80% din capital) și Elena Cosovean (deține 20%).
 
Dorin Cosovean este asociat și în firmele: Zonemed Biometrix SRL, Medical Psiho Grup SRL, Octolife Medcare SRL și Medicalsystems SRL. De asemenea, a mai fost asociat și în compania Bivaria Diagnostic SRL, în prezent radiată.
 
Elena Cosovean apare ca asociat și în Medical Psiho Grup SRL și Centrul de Diagnostic Armedica SRL. În trecut, ea a fost asociat în companiile Armedica Laboratoryes SRL și Bivaria Diagnostic SRL.
 
Dorin Cosovean deține funcția de administrator în Bivaria Grup SRL, dar și în firmele Octolife Medcare SRL și Zonemed Biometrix SRL. A fost administrator și al firmei Bivaria Diagnostic SRL.
 

Despre Liamed

 
Firma Liamed SRL a fost înființată în anul 1998, potrivit datelor de pe Confidas.
 
Adresa este bulevardul Griviței nr. A8, Brașov.
 
Liamed SRL este specializată în comerțul cu amănuntul al articolelor medicale și ortopedice, în magazine specializate.
 
Cifra de afaceri a companiei din anul 2021 a fost 65.243.955 de lei. Profitul net a fost 4.614.509 lei. Numărul mediu de angajați a fost 88.
 
În anul 2020, Liamed SRL a avut o cifră de afaceri de 44.050.854 de lei, un profit net de 2.732.093 de lei și 86 de angajați.
 
Liamed SRL a avut încheiate 6.187 de contracte publice, în valoare de 58.353.752,33 de lei, cu autorități ca: Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Caraș-Severin, Casa de Pensii a Municipiului București, Casa Județeană de Pensii Brașov, etc.
 
În firmă figurează ca asociat unic Veaceslav Bălan. Această funcție o are și în cadrul companiei Temesed SRL. În trecut a figurat și pentru Soluția Verde SRL.
 
Administrator al Liamed SRL este tot Veaceslav Bălan, care îndeplinește atribuțiile acestei funcții și în Temesed SRL.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.  
 
Citește și:
Licitație deschisă pentru echipamente medicale, la Spitalul Județean Constanța. Ce firme au câștigat

Spitalul Municipal Mangalia achiziționează aparatură și echipamente sanitare în contextul crizei sanitare COVID-19 (DOCUMENT)


 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii