Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:20 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitație deschisă pentru echipamente medicale, la Spitalul Județean Constanța. Ce firme au câștigat

ro

27 Oct, 2022 00:00 2249 Marime text
  • Informațiile privind atribuirea contractelor au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că atribuirea s-a făcut în urma licitației deschise.
Spitalul Clinic Județean de Urgență Sfântul Apostol Andrei Constanța a semnat contracte cu mai multe societăți comerciale din țară ce urmează să livreze unității mai multe echipamente medicale.
 
Informațiile privind atribuirea contractelor au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că atribuirea s-a făcut în urma licitației deschise.
 
Conform datelor oficiale, firma Hypo Tech & Consulting și-a adjudecat contractul privind microscopul digital binocular, valoarea contractului fiind de 16.700 de lei fără TVA.
 
Firma Proton Impex 2000 va furniza automatul de colorare a lamelor și lămpile de sterilizare, valoarea totală a celor două contracte fiind de 54.360 de lei fără TVA.
 
Tehno Electro Medical Company va livra cărucioare mobile pentru transportul endoscoapelor, valoarea fiind de 18.770 de lei fără TVA, iar Laboratorium Life Science va livra microtom rotativ manual, valoarea fiind de 39.000 de lei fără TVA.
 
În continuare, Biotechnics Implant va livra monitorul pentru funcțiile vitale și accesoriile compatibile (valoare totală 12.000 de lei fără TVA), Elta 90 Medical Research se va ocupa de livrarea microscopului binocular tip 2 (valoare totală 43.236,36 de lei fără TVA), iar Liamed SRL va livra aspirator mobil secreții (valoare 6.636 de lei fără TVA).
 
Nu în ultimul rând, aparatul de anestezie cu accesorii compatibile și troliu va fi livrat de General Electric Medical Systems Romania SRL (valoare totală 126.000 de lei fără TVA).
 
Despre Hypo Tech & Consulting
 
Potrivit Confidas.ro, platformă accesată pe 26 octombrie 2022, societatea Hypo Tech & Consulting SRL a fost înființată în anul 2007 și are sediul social în București, Sectorul 3, Șoseaua Dudești – Pantelimon, nr. 29, având ca obiect de activitate intermedieri în comerțul cu produse diverse.
 
Asociat unic și administrator este Cristian Riciu, iar în 2021 firma a declarat trei angajați, profit de peste 770.000 de lei, iar cifra de afaceri a depășit 3,54 de milioane de lei.
 
Conform sursei citate, compania Hypo Tech & Consulting SRL a încheiat 588 de contracte de achiziții publice în valoare totală de 6.702.006,15 lei, printre autoritățile contractante numărându-se Institutul Național de Cercetare Dezvoltare în Domeniul Patologiei și Științelor Biomedicale Victor Babeș, INCD pentru Microtehnologie – IMT București, Spitalul Clinic Municipal de Urgență Timișoara, dar și Institutul de Biochimie al Academiei Române.
 
Despre Proton Impex 2000
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată pe 26 octombrie 2022, firma Proton Impex 2000 a fost înființată în 1996, sediul social îl are în București, Sectorul 1, strada Caraiman nr. 86, iar obiectul de activitate al firmei este comerț cu ridicata nespecializat.
 
Asociați cu părți egale sunt Codrin Bernevig și Eugen Paul Ioan, primul fiind și administratorul societății.
 
Numele lui Codrin Bernevig figurează și în Seemed Solution Ilfov, unde acesta este asociat unic și administrator, iar Eugen Paul Ioan figurează și în Expertmed SRL (asociat 80%) – firmă cu întrerupere temporară de activitate.
 
În ce privește societatea Proton Impex 2000, în 2021 firma a avut 27 de angajați, profitul a fost de aproape 6,20 de milioane de lei, iar cifra de afaceri a depășit 44,42 de milioane de lei.
 
Conform sursei citate, compania Proton Impex 2000 SRL a încheiat 2039 de contracte de achiziții publice, în valoare totală de 97.162.807,32 de lei.
 
Printre instituțiile publice care au semnat contracte cu această firmă se numără Centrul Clinic de Boli Reumatismale Dr. Ion Stoia, Centrul de Evaluare și Tratament a Toxicodependențelor pentru Tineri Sfântul Stelian, dar și Centrul Medical de Diagnostic și Tratament Ambulatoriu Dr. Nicolae Kretzulescu.
 
Despre Tehno Electro Medical Company
 
Platforma Confidas.ro arată că societatea Tehno Electro Medical Company a fost înființată în 2010 și are sediul social în București, Sectorul 2, strada Călușei, nr. 69A, obiectul de activitate fiind comerțul cu ridicata al produselor farmaceutice.
 
Asociații sunt Oana Mirela Bucur (50%), Bogdan Cristian Manea (16,7%), Anca Daniela Taroiu (16,7%) și Bianca Cezara Manea (16,6%), iar administratorul este Bogdan Cristian Manea.
 
Numele Oanei Mirela Bucur se regăsește și în societățile Clinica de Ortopedie și Chirurgie Minimal Invazivă Ortomed Alex Bucur Cluj, Medical Tehnology & Service Cluj, Medical Leasing Cluj, Ambiance Resort București și Bliss Residence București.
 
La rândul său, Bogdan Cristian Manea figurează și el în societățile Clinica de Ortopedie și Chirurgie Minimal Invazivă Ortomed Alex Bucur Cluj, Bliss Residence București, Medical Leasing Cluj, Medical Tehnology & Service Cluj, Ambiance Resort București, dar și în Green Pavilion 200 București.
 
Numele Ancăi Daniela Taroiu se leagă și de societatea International Canadian Management Agency: ICMA –Agenția Canadiană Internațională de Management SRL București.
 
Nu în ultimul rând, Bianca Cezara Manea figurează și în Bliss Residence și Ambiance Resort, ambele din București.
 
Pentru a reveni la Tehno Electro Medical Company, firma a declarat în 2021 47 de angajați, profit de peste 15,45 de milioane de lei și cifra de afaceri de peste 87,17 milioane de lei.
 
Societatea are un punct de lucru și în Constanța, pe strada Mircea cel Bătrân.
 
Conform sursei citate, compania Tehno Electro Medical Company SRL a încheiat 9995 de contracte de achiziții publice, în valoare totală de 309.051.292,96 de lei, iar printre autoritățile contractante se numără Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza București, Academia Română Filiala Cluj, Administrația Bazinală de Apă Buzău Ialomița, dar și altele.
 
Despre Laboratorium Life Science
 
Firma Laboratorium Life Science a fost înființată, potrivit Confidas.ro, în anul 2012, iar sediul social este în Târgu Bujor, pe strada Abatorului nr. 16, județul Galați.
 
Societatea se ocupă de comerț cu ridicata nespecializat, iar asociați cu câte 25% sunt Robert Ciprian Dimu, Irinel Gabriel Proca, Mihai Pandele și Ionuț Melinte, în timp ce administratori sunt Ionuț Melinte, Mihai Pandele și Irinel Gabriel Proca.
 
Cei patru sunt asociați și în Oncoteam Fast Galați, iar Irinel Gabriel Proca figurază și în Ecologic Applicantions Tulcea, unde este asociat unic și administrator.
 
Ionuț Melinte mai apare și în firmele General Analysis Galați și Lablink Hunedoara și administează și societățile gălățene Mecasol Residence și Laboratorium.
 
Nu în ultimul rând, Robert Ciprian Dimu mai apare și în Bonusteam Expert Hunedoara, Brainlink Hunedoara, Laboratorium Galați, Compserv Expert Hunedoara, Lablink Hunedoara și General Analysis Galați.
 
În 2021, societatea Laboratorium Life Science a avut cinci angajați, profitul a depășit 4,15 milioane de lei, iar cifra de afaceri a fost peste 16,46 de milioane de lei.
 
Conform sursei citate, compania Laboratorium Life Science SRL a încheiat 3.939 de contracte de achiziții publice, în valoare totală de 30.097.276,10 lei.
 
Printre instituțiile publice ce au semnat contracte cu firma se numără Agenția de Protecția Mediului Vrancea, centrul Internațional de Biodinamică, DDS Diagnostic SRL, dar și Complexul Național Muzeal Curtea Domnească Târgoviște.
 
Despre Biotechnics Implant
 
Compania Biotechnics Implant a fost înființată, potrivit Confidas.ro, în 2012 și are sediul social în București, Sectorul 3, strada C.F. Robescu, nr. 12, având ca obiect de activitate intermedieri în comerțul cu produse diverse.
 
Asociați cu părți egale sunt Sergiu Alexandru Manofu și Bogdan Ionescu, primul fiind și administrator.
 
Sergiu Alexandru Manofu mai apare și în societățile DY Nutrition Global, Dy Nutrition Worldwide, Nutriversum și Medicosalv Expert, toate din București, iar Bogdan Ionescu figurează ca asociat unic și administrator al Biotechiniks Impex București.
 
În 2021, Biotechnics Implant a declarat doi angajați, proitul a depășit 446.000 de lei, iar cifra de afaceri a fost peste 2,18 milioane de lei.
 
Conform sursei citate, Biotechnics Implant a încheiat  244 de contracte de achiziții publice în valoare totală de 4.003.021,65 de lei, printre autoritățile contractante numărându-se Centrul Medical de Diagnostic, Tratament Ambulatoriu și Medicină Preventivă, Comuna Adunații Copăceni, Comuna Mihai Bravu, dar și Institutul de Boli Cardiovasculare Timișoara, precum și altele.
 
Despre Elta 90 Medical Research
 
Compania Elta 90 Medical Research a fost înființată în 2010, are sediul social în București, Sectorul 1, strada Nicolae G. Caramfil, nr. 22A și se ocupă de comerțul cu ridicata al produselor farmaceutice, arată Confidas.ro.
 
Asociat majoritar este compania bulgărească Elta 90 M OOD (64,95%), Bogdan Mihai Tudor deține 30%, iar Alina Tudor deține 5,05%, administrator fiind Teodor Zamfirov.
 
Bogdan Mihai Tudor figurează și în PMR All Events București și Librăria Corbul Ilfov, iar Alina Tudor și-a legat numele și de Librăria Corbul, Igemax Active București și Elta 90 Toys & Games Ilfov.
 
În 2021, Elta 90 Medical Research a raportat 38 de angajați, profitul a depășit 11,45 de milioane de lei, iar cifra de afaceri a fost peste 71,10 milioane de lei.
 
Potrivit Confidas.ro, compania Elta 90 Medical Research a încheiat 3032 de contracte de achiziții publice, în valoare totală de 178.136.403,88 de lei, printre autoritățile contractante aflându-se Academia Română Filiala Cluj, Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale, dar și Agenția Națională pentru Zootehnie Prof. Dr. G. K. Constantinescu.
 
Despre Liamed
 
Compania Liamed a fost înființată, potrivit Confidas.ro, în anul 1998 și are sediul social în Brașov, pe bulevardul Griviței, nr. A8, având ca obiect de activitate comerț cu amănuntul al articolelor medicale și ortopedice, în magazine specializate.
 
Asociat unic și administrator este Veaceslav Bălan, al cărui nume figurează și în Temesed Brașov.
 
În 2021, Liamed Brașov a avut 88 de angajați, profitul a fost de peste 4,61 de milioane de lei, iar cifra de afaceri a depășit 65,24 de milioane de lei.
 
Confidas.ro arată că firma Liamed SRL a încheiat 6187 de contracte de achiziții publice, în valoare totală de 58.353.752,33 de lei.
 
Printre instituțiile publice care au semnat contracte cu această companie se numără Spitalul de Recuperare Brădeț, Spitalul Clinic de Neuropsihiatrie Craiova, Spitalul Municipal de Urgență Pașcani, dar și Spitalul Municipal Dr. Gheorghe Marinescu Târnăveni.
 
Despre General Electric Medical Systems Romania
 
Platforma Confidas.ro arată că General Electric Medcial Systems Romania a fost înființată în anul 2000 și are sediul social  București, Sectorul 2, Barbu Văcărescu, nr. 301 – 311, având ca obiect de activitate intermedieri în comerțul cu produse diverse.
 
Compania olandeză General Electric International Benelux BV deține 75% din firmă, în timp ce societatea GE Holdings Luxembourg & Co SARL, din Luxemburg, deține restul de 25%.
 
Administratorii sunt Elena Dana Ianculescu și Alexandra Munteanu.
 
În 2021, societatea a raportat 75 de angajați, un profit de peste 3,71 de milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 221 de milioane de lei.
 
Conform sursei citate, în perioada 02.07.2021 - 03.01.2013, compania General Electric Medical Systems Romania SRL a încheiat 2.284 de contracte de achiziții publice in valoare totală de 240.074.258,86 de lei.
 
Printre instituțiile publice care au semnat contracte cu firma, dincolo de cele din Constanța precum Spitalul Militar sau Spitalul Județean Sfântul Apostol Andrei, se mai numără și Academia de Științe, Institutul Clinic Fundeni, Centrul Județean de Aparatură Medicală, dar și altele.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Contractul de la Spitalul Județean Constanța ce putea fi atribuit doar unei anumite firme. Care este explicația
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii