Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:08 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța închiriază containere (DOCUMENT)

ro

30 Dec, 2021 00:00 2641 Marime text
  • Autoritatea contractantă este reprezentată de Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei.
  • Societatea câștigătoare este din Sibiu. 
Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei a încheiat un contract de închiriere a 36 de containere cu o societate din Sibiu.
 
Potrivit LicitatiaPublica.ro, contractul a fost atribuit la data de 27.12.2021, prin procedura negociere fără publicare prealabilă. Valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de 260761.8 lei.
 
Algeco SRL este societatea câștigătoare. Aceasta a fost înființată în anul 2007 și are sediul în municipiul Sibiu.
 
Conform Confidas.ro, asociații firmei sunt Algeco GMBH (Germania) și Algeco SAS (Franța). Administratorii firmei sunt „Bordas Robert, Brucker Angele Brigitte, Mihaela Ciobanu (căsătorită) Artis, O Malley James Howard, Peptea Gheorghe Ciprian și  Thakrar Sundip“.
 
Potrivit aceleiași surse, obiectul principal de activitate al firmei constă în activităţi de închiriere şi leasing cu alte maşini, echipamente şi bunuri tangibile. În anul 2020, societatea înregistra o cifră de afaceri de 42.147.369 lei, un profit net de 7.858.842 lei și un număr mediu de 29 de angajați.
 
Compania Algeco SRL a încheiat 209 contracte de achiziții publice în valoare totală de 6.025.942,91 lei, conform confidas.ro.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Servicii de mentenanță echipamente auxiliare aflate în dotarea Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța. Cu cine a fost încheiat acordul cadru (DOCUMENT)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii