Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:24 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SPIT Constanța și Pink Post Solutions SRL au încheiat un contract de 35.000 de lei (DOCUMENT)

ro

27 May, 2023 00:00 1392 Marime text
  • Asociații Pink Post Solutions SRL sunt persoanele juridice Compania Intrapan Limited (Cipru) și Pink Post Office SRL. Firma cipriotă deține 98,1% din Pink Post Solutions SRL, în timp ce Pink Post Office SRL deține 1,9%
  • Administratorul Pink Post Solutions SRL este Marius Petroiu
  • Serviciul Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local a atribuit firmei Pink Post Solutions SRL un „contract subsecvent 6 la acordul-cadru de prestări servicii poștale de distribuire a corespondenței”
 
Serviciul Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local a atribuit firmei Pink Post Solutions SRL un contract de 35.000 de lei.
 
Este vorba despre „contract subsecvent 6 la acordul-cadru de prestări servicii poștale de distribuire a corespondenței”.
 
Redăm descrierea succintă a anunțului: „Servicii poștale de distribuire a corespondenței neprioritare intern cu serviciul suplimentar confirmare de primire, pentru expedierea a 10.000 de trimiteri reprezentând corespondența curentă a achizitorului.”
 
Criteriul de atribuire a fost cel mai bun raport calitate – preț.
 
În data de 19 mai 2023 a avut loc încheierea contractului între cele două părți. Rezultatul a fost publicat în SEAP la data de 25 mai.
 

Despre Pink Post Solutions SRL

 
Potrivit Confidas, compania a fost înființată la data de 17 iunie 2011, are sediul pe Șoseaua Pipera – Tunari, orașul Voluntari, județul Ilfov și obiectul de activitate este „alte activități poștale și de curier”.
 
Asociații Pink Post Solutions SRL sunt persoanele juridice Compania Intrapan Limited (Cipru) și Pink Post Office SRL. Firma cipriotă deține 98,1% din Pink Post Solutions SRL, în timp ce Pink Post Office SRL deține 1,9%.

Conform datelor de la Registrul Comerțului, Pink Post Office SRL mai apare în firmele: Bitcore Software Systems SRL, Pink Express Delivery SRL, Pink Post Info SRL și Pink Post Publimail SRL.

Administratorul Pink Post Solutions SRL este Marius Petroiu.

Potrivit RECOM, el mai figurează cu această funcție în companiile: Pink Express Delivery SRL și Radius Intermed SRL. A mai fost prezent în Auto Logistic Sales SRL, Total Post Infobox SRL și Total Post Mail Services SRL, toate radiate acum.
 
Conform confidas, datele financiare pentru 2021 ale firmei sunt: 80.900.058 de lei - cifră de afaceri, 1.688.191 de lei - profit net și 20 de angajați. Potrivit sursei, în 2020 a raportat 70.053.937 de lei – cifră de afaceri, 910.682 de lei – profit net și 14 angajați.
 
Ultimul contract încheiat între Pink Post Solutions SRL și SPIT Constanța datează din 8 aprilie. Valoarea achiziției de atunci se ridica la 10.500 de lei.
 
Pink Post Solutions SRL mai are parafate alte 156 de contracte de achiziție publică, în valoare de 8.809.673,26 de lei. Printre autoritățile contractante amintim de: DGASPC Tulcea, Engie Romania SA, Direcția Publică de Venituri Târgu Jiu etc.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
Licitație organizată de SPIT Constanța, câștigată de Pink Post Solutions SRL. Ce presupune contractul (DOCUMENT)

Pink Post Solutions SRL a încheiat un nou contract cu Serviciul Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local Constanța (DOCUMENT)

SPIT Constanța, contract subsecvent cu Pink Post Solutions SRL! (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii