Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:06 18 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitație organizată de SPIT Constanța, câștigată de Pink Post Solutions SRL. Ce presupune contractul (DOCUMENT)

ro

18 Mar, 2023 16:08 1675 Marime text

 
  • Conform descrierii succinte, SPIT Constanța achiziționează servicii poștale de distribuire a corespondenței neprioritare intern cu serviciul suplimentar confirmare de primire, pentru expedierea a 2.000 de decizii de impunere aferente campaniei desfășurate de achizitor
  • Valoarea contractului este de 7.000 de lei
 
Firma Pink Post Solutions SRL a încheiat cu Serviciul Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local (SPIT) Constanța „Contractul subsecvent 4 la acord-cadru de prestări servicii poștale de distribuire a corespondenței”.
 
Conform descrierii succinte, SPIT Constanța achiziționează servicii poștale de distribuire a corespondenței neprioritare intern cu serviciul suplimentar confirmare de primire, pentru expedierea a 2.000 de decizii de impunere aferente campaniei desfășurate de achizitor.
 
Valoarea contractului este de 7.000 de lei, exact prețul estimat inițial.
 
Criteriul de atribuire a fost cel mai bun raport calitate – preț.
 
Contractul a fost încheiat la 9 martie, iar rezultatul a fost publicat în SEAP pe 16 martie.
 
Despre Pink Post Solutions SRL
 
Potrivit Confidas, platformă consultată la data de 17 martie 2023, firma a fost înființată în anul 2011, are sediul social pe strada Șoseaua Pipera-Tunari nr. 2 bis, Voluntari, județul Ilfov.
 
Conform aceleeași surse, compania prestează alte activități poștale și de curier.
 
Raportul din anul 2021 arată astfel:
  • 80.900.058 de lei – cifră de afaceri
  • 1.688.191 de lei – profit net
  • 20 de angajați.
 
De asemenea, Pink Post Solutions SRL a înregistrat în 2020:
  • 70.053.937 de lei – cifră de afaceri
  • 910.682 de lei – profit net
  • 14 – număr de angajați
 
A încheiat 156 de contracte publice, în valoare de 8.809.673,26 de lei. Printre autoritățile contractante amintim de: Direcția de Taxe și Impozite, Engie Romania SA, Direcția Publică de Venituri Târgu Jiu etc.
 
Asociații Pink Post Solutions SRL sunt persoanele juridice Compania Intrapan Limited (Cipru) și Pink Post Office SRL. Firma cipriotă deține 98,1% din Pink Post Solutions SRL, în timp ce Pink Post Office SRL deține 1,9%.
 
Conform datelor de la Registrul Comerțului, Pink Post Office SRL mai apare în firmele: Bitcore Software Systems SRL, Pink Express Delivery SRL, Pink Post Info SRL și Pink Post Publimail SRL.
 
Administratorul Pink Post Solutions SRL este Marius Petroiu.
 
Potrivit RECOM, el mai figurează cu această funcție în companiile: Pink Express Delivery SRL și Radius Intermed SRL. A mai fost prezent în Auto Logistic Sales SRL, Total Post Infobox SRL și Total Post Mail Services SRL, toate radiate acum.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
SPIT Constanța, contract subsecvent cu Pink Post Solutions SRL! (DOCUMENT)

SPIT Constanța, în top achiziții publice și anul acesta. Vezi cu cine a încheiat ultimele trei contracte și pentru ce? (DOCUMENTE)
 
 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii