Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:01 24 03 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SPIT Constanța, contract subsecvent cu Pink Post Solutions SRL! (DOCUMENT)

ro

02 Feb, 2023 00:00 1058 Marime text
 
 
  • Compania Pink Post Solutions SRL a încheiat 156 de contracte de achiziții publice în valoare totală de 8.809.673,26 de lei, printre autoritățile contractante numărându-se, în afară de SPIT Constanța, Administrația Municipală pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic, Apă Canal 2000 SA, Apavital SA Iași, Compania de Utilități Publice Tecuci SRL, Compania Județeană Apa Serv SA Neamț, Direcția de Taxe și Impozite, Direcția Fiscală Locală Sibiu, Municipiul Buzău, Orașul Avrig, Serviciul de Administrare a Domeniului Public Zalău, Tega SA sau Termoficare Napoca SA.
 
Un nou contract subsecvent încheiat între Serviciul Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local Constanța și compania Pink Post Solutions SRL, în ce privește servicii poștale de distribuire a corespondenței nr. T3120/10.01.2023.
 
 Potrivit licitatiapublica.ro, valoarea contractului este de 3.332.000 de lei.
 
De menționat că, potrivit licitatiapublica.ro, este probabil să se recurgă la subcontractarea contractului și că valoarea sau procentul din contract care ar putea fi subcontractat unor terți ar fi de 2.665.600 de lei.
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 01 februarie 2023, societatea Pink Post Solutions SRL a fost înființată în anul 2011, are adresa în orașul Voluntari, județul Ilfov, și se ocupă de alte activităţi poştale şi de curier.
 
Date financiare
 
Conform Confidas.ro, în 2021 Pink Post Solutions SRL a avut o cifră de afaceri de 80.900.058 lei, un profit net de 1.688.191 lei și 20 de angajați.
 
Situația financiară a anului 2020 prezintă o cifră de afaceri de 70.053.937 lei, un profit net de 910.682 lei și 14 angajați.
 

Asociați în firmă sunt compania Intrapan Limited (Cipru) - 98,1% și Pink Post Office SRL Voluntari - 1,9%.
 
Ca administrator activează Marius Petroiu.
 
Potrivit Confidas.ro, Marius Petroiu mai apare în Radius Intermed SRL, Pink Post Solutions SRL și în Pink Express Delivery SRL.
 
În trecut, Marius Petroiu a figurat în Total Post Mail Services SRL, Auto Logistic Sales SRL și în Total Post Infobox SRL.
 
Asociații Pink Post Office SRL sunt Compania Intrapan Limited, din Cipru, cu 99% și Pink Post Solutions SRL, din Voluntari.  
 
Compania Pink Post Solutions SRL a încheiat 156 de contracte de achiziții publice în valoare totală de 8.809.673,26 de lei, printre autoritățile contractante numărându-se, în afară de SPIT Constanța, Administrația Municipală pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic, Apă Canal 2000 SA, Apavital SA Iași, Compania de Utilități Publice Tecuci SRL, Compania Județeană Apa Serv SA Neamț, Direcția de Taxe și Impozite, Direcția Fiscală Locală Sibiu, Municipiul Buzău, Orașul Avrig, Serviciul de Administrare a Domeniului Public Zalău, Tega SA sau Termoficare Napoca SA.                      
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
SPIT Constanța, un nou contract subsecvent pentru servicii poștale de distribuire a corespondenței (DOCUMENT)
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii