Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:58 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pink Post Solutions SRL a încheiat un nou contract cu Serviciul Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local Constanța (DOCUMENT)

ro

22 Feb, 2024 17:00 889 Marime text
  • Valoarea contractului este de 25.077.5 lei fără TVA
  • Post Solutions SRL a fost înființată în 2012, are sediul social în Voluntari, județul Ilfov și se ocupă de alte activități poștale și de curier
  • Asociatul majoritar este compania cipriotă Compania Intrapan Limited (98,1%), care are ca partener Pink Post Office SRL (1,9%, deținută, la rândul său, de Compania Intrapan Limited și Pink Post Solutions SRL
  • Administratorul Pink Post Solutions SRL este Marius Petroiu, al cărui nume se regăsește și în Radius Intermed SRL și Pink Express Delivery SRL (administrator)
  • Pink Post Office SRL, la rândul său, figurează și în Bitcore Software Systems SRL, Pink Post Publimail SRL, Pink Post Info SRL și Pink Express Delivery SRL
 


 
Compania ilfoveană Pink Post Solutions SRL a semnat un nou contract de servicii poștale de distribuire a corespondenței cu SPIT Constanța.
Valoarea contractului este de 25.077.5 lei fără TVA.
 
Despre Pink Post Solutions SRL
 
Potrivit termene.ro, Pink Post Solutions SRL a fost înființată în 2012, are sediul social în Voluntari, județul Ilfov și se ocupă de alte activități poștale și de curier.
 
Asociatul majoritar este compania cipriotă Compania Intrapan Limited (98,1%), care are ca partener Pink Post Office SRL (1,9%, deținută, la rândul său, de Compania Intrapan Limited și Pink Post Solutions SRL).
 
Administratorul Pink Post Solutions SRL este Marius Petroiu, al cărui nume se regăsește și în Radius Intermed SRL și Pink Express Delivery SRL (administrator).
 
Pink Post Office SRL, la rândul său, figurează și în Bitcore Software Systems SRL, Pink Post Publimail SRL, Pink Post Info SRL și Pink Express Delivery SRL.
 
Pink Post Solutions SRL figurează cu 247 de achiziții directe (Direcția de Asistență și Protecție Socială Tulcea, TEGA SA, Municipiul Reșița printre autoritățile contractante) și 60 de contracte publice (SPIT Constanța, Serviciul Public Finanțe Locale Ploiești, Direcția Fiscală Brașov printre autoritățile contractante).
 
În 2022, Pink Post Solutions SRL a declarat 14 angajați, pierderi peste 1,79 de milioane de lei și cifra de afaceri peste 86,58 de milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

SPIT Constanța, în top achiziții publice și anul acesta. Vezi cu cine a încheiat ultimele trei contracte și pentru ce? (DOCUMENTE)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii