Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:51 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SPIT Constanța achiziționează cartușe de toner (DOCUMENT)

ro

22 Mar, 2023 16:15 1489 Marime text

 
  • Valoarea contractului este de 280.040,09 lei, ofertant câștigător fiind firma Mida Soft Business SRL.
 
Serviciul Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local (SPIT) Constanța, ca autoritate contractantă, a atribuit contractul „Furnizare cartușe tonere și unități colectare toner rezidual“, achiziția fiind atribuită prin anunț de atribuire la anunțul simplificat.
 
Contractul are data 17 martie a.c. Valoarea contractului este de 280.040,09 lei, ofertant câștigător fiind firma Mida Soft Business SRL.
 
După cum se arată pe e-licitatie.ro, obiectul acordului-cadru constă în furnizarea de cartuşe de toner necesare printării documentelor ce reies din activitatea compartimentelor SPIT Constanța (acte administrative fiscale, acte de executare silită, acte de plată, contracte de achiziție publică, diverse adrese, etc.).
  
Despre Mida Soft Business SRL
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată miercuri, 22 martie 2023, societatea Mida Soft Business SRL a fost înființată în anul 2003, are adresa în București, este în stare de funcționare la Registrul Comerțului, iar activitatea principală a firmei este „Comerţ cu ridicata al calculatoarelor, echipamentelor periferice şi software-ului “.
 
Potrivit sursei citate, în Mida Soft Business SRL asociați sunt Florentina Moruz (cu 50%) și Dumitru-Daniel Moruz (cu 50%), cel din urmă îndeplinind și calitatea de administrator. Florentina Moruz a fost și în structura Moruz Florentina Persoană Fizică Autorizată (în prezent radiată). Dumitru-Daniel Moruz mai este în trei firme aflate în stare de funcționare: Momentum Automotive SRL Ilfov - asociat (50%), Bring Solutions SRL Ilfov - asociat unic și administrator și Waste Management Audit SRL Ilfov - asociat (33,33%) și administrator.      
 
Conform Confidas, în 2021 Mida Soft Business SRL a avut o cifră de afaceri de 83.513.070 lei, un profit net de 5.031.643 lei și 40 angajați. Situația financiară a anului 2020 prezintă o cifră de afaceri de 58.751.008 lei, un profit net de 1.918.699 lei și 42 angajați.
 
Potrivit sursei menționate, Mida Soft Business SRL a încheiat 13.472 contracte de achiziții publice în valoare totală de 185.450.689,25 lei, printre autoritățile contractante din Constanța, în afară de SPIT, figurând și Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă, APIA - Centrul Județean Constanța, Casa Județeană de Pensii, CN APM Constanța SA, CN Administrația Canalelor Navigabile SA, Consiliul Județean, Curtea de Apel, Direcția Națională de Probațiune, DSVSA Constanța sau ISU Dobrogea Constanța.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
SPIT Constanța își reînnoiește licențele antivirus. Ce firmă a câștigat contractul (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii