Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:35 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Servicii Publice de Mentenanţă Mihail Kogălniceanu cumpără motorină tocmai de la Timişoara (document)

ro

02 Nov, 2016 14:37 3798 Marime text
„Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

 
SC Servicii Publice de Mentenanţă Mihail Kogălniceanu SRL, cu sediul pe strada Libertăţii, nr. 1A, din comuna Mihail Kogălniceanu  a organizat recent o procedură simplificată de atribuire a unui contract în valoare de 405.992 lei.
 
Societatea, din al cărei consiliu de administraţie fac parte şi reprezentanţi ai Consiliului Local de la Mihail Kogălniceanu, cumpără de aceşti bani motorină Euro 5.
 
Din cele patru oferte pe care le-a primit, SC Servicii Publice de Mentenanţă Mihail Kogălniceanu SRL a ales firma care a oferit preţul cel mai scăzut. Este vorba despre ARTOIL SRL din Timişoara.
 
Valoarea estimată iniţial a contractului era de 484.000 de lei.
 
Cine este ARTOIL SRL
Societatea Comercială s-a înfiinţat în 2012 şi este deţinută de Nicolae Bunceanu şi de Doriana Elena Bunceanu. Firma are sediul social pe str. Grigore T. Popa, nr. 81, în Timişoara. Are un capital social de 220 de lei, integral vărsat şi se ocupă de comerţ cu ridicata al combustibililor solizi, lichizi şi gazoşi şi al produselor derivate.
 
Administratorul firmei este Nicolae Bunceanu, născut în 1961, în judeţul Mehedinţi. La Registrul Comerţului acesta mai apare ca asociat în alte două societăţi comerciale în funcţiune: Albertforest SRL şi Oriana-Tim SRL.
 
În secţiunea Documente a acestui articol puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii