Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:16 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Mihail Kogălniceanu organizează o nouă licitație pentru achiziția de microbuze școlare (DOCUMENT)

ro

02 Jun, 2022 00:00 1419 Marime text
  • Anunțul de participare a fost publicat pe 31 mai 2022, iar termenul limită pentru depunerea ofertelor este 14 iunie 2022
 
Servicii Publice de Mentenanță Mihail Kogălniceanu SRL organizează o nouă licitație pentru achiziția a două microbuze pentru transportul elevilor.
 
Anunțul de participare a fost publicat pe 31 mai 2022, iar termenul limită pentru depunerea ofertelor este 14 iunie 2022. Valoarea estimată a achiziției este de 624.092 lei. Produsul furnizat va fi nou, an de fabricatie 2022, euro 6D, nefolosit. Furnizarea se va face in sistem leasing financiar cu optiune de cumparare, pe o perioada de 60 de luni cu un avans de 30% si o valoare reziduala de 1%, ROBOR la 3 luni. Termenul maxim de livrare va fi maximum 3 luni de la emiterea ordinului de livrare, dupa semnarea contractului de leasing.
 
În cadrul autorității contractante persoanele cu rol de decizie în ceea ce privește organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire sunt: Petre Roxana-Gabriela – Administrator, Pandrea Valentina – Contabil, Dina Georgiana Daniela – responsabil achiziții, Fotu Viorica– casier, Victor Muse – Manager Marketing, Belu Ancuța Daniela – primar; Pandrea Daniel Ionel - viceprimar, consilier, Panfile Elena - secretar, Pariza Gabriela – inspector contabil, Oprea Gratiela – furnizor servicii auxiliare achizitiei, consultant achizitii, Consilieri Locali: Petre Floriana, Turea Alexandru, Bogza Mihaita Ovidiu, Bursuc Lacramioara, Panainte Toader, Puiu Constantin, Sandu Adrian, Guraliuc Daniel, Caiali Zulchefir, Butcaru Sorin, Corbeanu Emilian, Muresan Valer-Iosif, Paunescu Monica-Ecaterina, Iorganda Hristu, Poliac Catalin, Cioanca Adela.
 
Așa cum scriam la începutul lunii martie, firma controlată de administrația publică locală a mai organizat o licitație, care avea ca termen de depunere a ofertelor 11 martie. Totuși, licitația a fost anulată pe motiv că nu s-au depus oferte până la data respectivă. Și în aprilie a fost organizată o licitație pe aceeași speță, însă a avut aceeași soartă de izbândă.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:


Primăria Mihail Kogălniceanu cumpără microbuze pentru elevi (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii