Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:27 20 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contractul Servicii de divertisment pentru copiii din creşele constănţene, scos la licitaţie

ro

23 Apr, 2017 10:58 1105 Marime text
Serviciul Public de Asistenţă Socială Constanţa a scos la licitaţie contractul de achiziţii Servicii de divertisment pentru copii, în valoare estimată fără TVA de 6.500 lei. Termenul limită pentru primirea oferelor este  02.05.2017.

Obiectul contrcatului îi reprezintă achiziţia serviciilor de divertisment pentru copiii din creşele din subordinea SPAS Constanţa (activitati de animaţie: modelaj baloane, jocuri interactive, pictură; petreceri pentru copii). Serviciile se vor presta de 5 ori pe an, pentru fiecare dintre cele 5 creşe aflate în administrarea Serviciului Administrare Creşe, cu desfăşurare în preajma anumitor săbători (Paşte, Ziua Coplilului, Crăciun, perioade ce vor fi comunicate prestatorului de catre autoritatea contractantă. Fiecare reprezentaţie având o durată de 3 ore.

Ofertanţii vor prezenta certificate constatatoare din care să rezulte că obiectul de activitate al acestora corespunde obiectului contractului şi sunt autorizaţi în acest sens, în conditiile legii.

Criterii adjudecare: îl reprezintă "preţul cel mai scăzut" pentru ofertele conforme necesităţii autorităţii contractante.
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii