Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:36 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Serviciul Public de Asistență Socială Constanța a încheiat un contract cu o firmă din Iași. Ce servicii vor fi furnizate (document)

ro

19 Jul, 2018 08:21 2648 Marime text
Serviciul Public de Asistență Socială Constanța a atribuit recent un contract de achiziție de produse profesionale pentru mașină de spălat rufe și masină de spălat vase, defalcate pe loturi.
 
Conform licitatiapublica.ro, contractul are că obiect achiziția de produse profesionale necesare asigurării condițiilor igienico sanitare din cadrul Căminului pentru persoane vârstnice Constanța din subordinea SPAS Constanța astfel:
Lot 1 - Cod CPV -39831200-8 - Produse profesionale pentru mașini de spălat rufe ;
Lot 2 - Cod CPV -39831000-6 - Produse profesionale pentru mășînă de spălat vase;
 

”Autoritatea contractantă va atribui inițial un contract de furnizare cu o durata de 7 luni cu finalizare la dată de 31 decembrie 2018. Autoritatea contractantă intenționează să prelungească durata contractului cu 4 luni, cu respectarea condițiilor inpuse de prevederile art. 165 din HG 395/2016. Dreptul autorității contractante de a opta pentru suplimentarea cantităților de produse este condiționat de existența resurselor financiare alocate cu această destinație. Valoarea estimată a contractului iniţial de furnizare s-a determinat lundu-se în calcul modificările cantitative ce pot surveni pe perioada derulării contractului, că urmare a prelungirii duratei contractelor de furnizare încheiate pentru fiecare lot în parte cu 4 luni.  Autoritatea contractantă va răspunde în mod clar și concret tuturor solicitărilor de clarificări în a 3-a zi înainte de dată limita stabilită pentru depunerea ofertelor” – se arată în anunțul publicat pe Licitatiapublica.ro.

 
Valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de 64.795 lei. Astfel, valoarea contractului de furnizare produse profesionale pentru mășina de spălat vase este de 2.145 lei, iar cea pentru contractul de furnizare produse profesionale pentru mășina de spălat rufe este de 62.650 lei.
 
Societatea care a câștigat cele două contracte este Ecolab SRL din Iași.
 
Despre Ecolab SRL
 
Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerțului, interogat la data de 19 iulie 2018, societatea a fost înființată în anul 1998 și are sediul social în municipiul Iaşi, Şoseaua Păcurari nr. 138, județul Iaşi.

Societatea are capital social subscris de 183.860 lei, integral vărsat, iar asociați sunt Ecolab Deutschland GMBH din Germania, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi: 0.01% / 0.01% și Ecolabone B.V. din Olanda, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi: 99.99% / 99.99%.

Administratorii societății sunt Dr. Braches Birgit , cetățean austriac și Constantin Emanuel Guțan.

Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă comerţul cu ridicata al produselor din ceramică, sticlărie, şi produse de întreţinere.
 
Conform Ministerului de Finanțe, pentru anul 2017 societatea a raportat cifră de afaceri netă de 88.253.361 de lei, profit de 2.349.493 de lei și 106 salariați.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii