Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:31 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Școlile gimnaziale 6, 14 și 36 din Constanța High Construct Project SRL, încă 100.000 de euro de la Primăria Constanța (DOCUMENTE)

ro

17 May, 2023 12:40 1329 Marime text
Sediul High Construct Project SRL Constanța - sursa foto: ZIUA de Constanța
  • High Construct Project prin Marius Tudorel Constantin a semnat cu Primăria Constanța trei noi contracte care vizează unități școlare.
  • Este vorba despre „Elaborare documentație tehnico-economică Școala Gimnazială nr. 14, Palazu Mare, Constanța“, cu o valoare de 264.000 de lei fără TVA, dar și „Serviciul de elaborare documentație tehnico-economică (studiu de teren – topografic, DALI) aferentă obiectivului de investiții «Creșterea eficienței energetice a imobilului Școala Gimnazială nr. 6, Constanța»“, cu o valoare de 139.000 de lei fără TVA.
  • De asemenea, cea de-a treia achiziție directă vizează „Serviciul de elaborare documentație tehnico-economică (studiu de teren – topografic, DALI) aferentă obiectivului de investiții «Creșterea eficienței energetice a imobilului Școala Gimnazială nr. 36 Comandor Dimitrie Știubei Constanța»“.
  • În total, cele trei contracte semnate acum de High Construct Project cu Primăria Constanța se ridică la o valoare de circa 108.400 de euro.
  • În anul 2018, numele lui Marius Tudorel Constantin, asociatul unic și administratorul High Construct Project, se regăsește alături de cel al Georgianei Asăcvoaiei la beneficiarii unui PUD pentru construire patru locuințe individuale P+2E, pe strada Sentinelei nr. 25A.
Primăria Municipiului Constanța a atribuit recent, prin cumpărare directă, trei contracte companiei High Construct Project SRL, societate care a semnat mai multe contracte cu primăria.
 
Printre contractele semnate în ultimii ani de către cele două entități se numără studii de fezabilitate pentru reabilitarea Teatrului de Stat și patru școli din municipiu (2018), reabilitarea clădirii Colegiului Național Mircea cel Bătrân (2021), auditul energetic pentru blocurile vizate de reabilitare termică prin PNRR (2022), actualizarea documentației pentru restaurarea Muzeului de Artă Populară (2022), anveloparea Casei Ion Bănescu (2022), Bazinul olimpic (2022), expertizarea tehnică a Colegiului Național Pedagogic Constantin Brătescu (2022) , dar și diverse  școli din municipiu.
 
Noile achiziții directe semnate cu Primăria Constanța vizează tot unități școlare, fiind vorba despre „Elaborare documentație tehnico-economică Școala Gimnazială nr. 14, Palazu Mare, Constanța“, cu o valoare de 264.000 de lei fără TVA (aproximativ 52.800 euro), dar și „Serviciul de elaborare documentație tehnico-economică (studiu de teren – topografic, DALI) aferentă obiectivului de investiții «Creșterea eficienței energetice a imobilului Școala Gimnazială nr. 6, Constanța»“, cu o valoare de 139.000 de lei fără TVA (aproximativ 27.800 euro).

 
De asemenea, cea de-a treia achiziție directă vizează „Serviciul de elaborare documentație tehnico-economică (studiu de teren – topografic, DALI) aferentă obiectivului de investiții «Creșterea eficienței energetice a imobilului Școala Gimnazială nr. 36 Comandor Dimitrie Știubei Constanța»“.
 
Valoarea celui de-al treilea contract este tot de 139.000 de lei fără TVA (circa 27.800 de euro, la cursul actual).
 
În total, cele trei contracte semnate acum de High Construct Project cu Primăria Constanța se ridică la o valoare de circa 108.400 de euro.
 
Despre High Construct Project SRL
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 17 mai 2023, compania High Construct Project SRL Constanța a fost înființată în anul 2010 și are sediul social în Constanța, pe strada Frunzelor nr. 162, obiectul de activitate fiind reprezentat de activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.
 
Asociat unic și administrator figurează Marius Tudorel Constantin, iar High Construct Project figurează și în compania GMT Building Invest SRL Constanța (firmă alături de care High Construct Project și-a adjudecat contractele vizând bazinul olimpic din oraș)
 
În 2021, High Construct Project a declarat opt angajați (cu trei mai mult față de anul anterior), profit în creștere față de 2020, ajungând la aproape 430.000 de lei și cifra de afacere a depășit 980.000 de lei, fiind tot în creștere față de anul anterior.
 
Potrivit Confidas.ro, compania High Construct Project SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 3.471.727,75 de lei, printre autoritățile contractante mai numărându-se, în afară de Primăria Constanța, și Compania Națională de Investiții, Comuna Castelu, Administrația Domeniului Public Sector 2, dar și altele.
 
Interese imobiliare
 
În anul 2018, numele lui Marius Tudorel Constantin se regăsește alături de cel al Georgianei Asăcvoaiei la beneficiarii unui PUD pentru construire patru locuințe individuale P+2E, pe strada Sentinelei nr. 25A.
 
HCL Constanța 531/2018 vizând PUD-ul a fost adoptată în data de 19 decembrie 2018.
 
Terenul vizat de PUD are o suprafață totală de 483 mp, fiind identificat cu nr. Cadastral 230394.
 
În Secțiunea Documente sunt disponibile atât HCL Constanța 531/2018, cât și documentele aferente noile achiziții directe de la Primăria Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și
SC High Construct Project SRL a mai câștigat alte două contracte de la Primăria Constanța (DOCUMENTE)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii