Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:02 11 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine a câștigat contractul de actualizare a documentației pentru restaurarea Muzeului de Artă Populară Constanța? (DOCUMENTE)

ro

22 Jun, 2022 00:00 1858 Marime text
 
  • Scopul realizării obiectivului de investiţii îl reprezinta îmbunătăţirea infrastructurii culturale prin reabilitarea, consolidarea şi restaurarea Muzeului de Artă Populară Constanţa
  • Imobilul este amplasat în zona istorică a Constanţei, fiind o clădire monument istoric de valoare naţională şi universală, cu o mare însemnătate pentru istoria oraşului
 

Contractul de prestări servicii serviciul de actualizare documentație tehnico-economică aferentă obiectivului de investiții „Restaurarea Muzeului de Artă Populară, Constanța" a fost atribuit de Primăria Constanța societății High Construct Project SRL.

Valoarea contractului este de 124.500 lei fără TVA, vezi secțiunea „documente”.
 
Despre High Construct Project SRL
 
Societatea a fost înființată în 2010.
 
Unic asociat și administrator este Tudorel Marius Constantin.
 
Domeniul de activitate vizează activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.

În 2020, societatea a raportat o cifră de afaceri de 588.491 lei și un profit de 289.451 lei.
 
Potrivit www.confidas.ro, compania a încheiat 24 contracte de achiziții publice în valoare totală de 3.232.727,75 lei.
 


O parte dintre contracte au fost câștigate la Constanța, urmare a unor achiziții publice organizate de Primăria Constanța și Consiliul Județean Constanța.

Actualizarea documentației este necesară, în condițiile în care, a fost eliberat Certificatul de Urbanism pentru restaurarea Muzeului de Artă Populară Constanța.
 
Scopul realizării obiectivului de investiţii îl reprezinta îmbunătăţirea infrastructurii culturale prin reabilitarea, consolidarea şi restaurarea Muzeului de Artă Populară Constanţa.
 
Imobilul este amplasat în zona istorică a Constanţei, fiind o clădire monument istoric de valoare naţională şi universală, cu o mare însemnătate pentru istoria oraşului.

Ansamblul muzeal ce urmează a fi reabilitat este compus din clădirea muzeului şi clădirea anexă.

Clădirea muzeului are regim de înălţime D+P+1E, fiind construită din cărămidă şi beton, fără lift, şi datează din anul 1896 fiind proiectată în stil neoromânesc, stilul arhitectonic făcând apel la elemente de tradiţie, folosite în special, la edificiile de cult.

Suprafaţa construită a clădirii este de 431 mp, suprafaţa construită desfăşurată este de 1.449 mp, iar suprafaţa măsurată a imobilului, de 1.636 mp.
Clădirea anexă are regim de înălţime D+P+1E, suprafaţa construită desfăşurată este de 482 mp, în timp ce suprafaţa măsurată a imobilului are 1.636 mp. Această clădire datează din anul 1954, este construită din cărămidă şi beton, fiind într-un stadiu avansat de degradare. Aceasta are funcţiunea de laborator de restaurare, depozite şi ateliere de lucru ale muzeului.

 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

High Construct Project face auditul energetic pentru blocurile pe care municipalitatea încearcă să le reabiliteze termic prin PNRR

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii