Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:05 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine a câștigat contractul de elaborare documentație pentru creșterea eficienței energetice a imobilului școlii Anghel Saligny din Constanța?

ro

10 Jan, 2023 12:16 1445 Marime text
Primăria Constanța a atribuit serviciul de elaborare documentație tehnico-economică aferentă obiectivului de investiții „Creșterea eficienței energetice a imobilului școala gimnazială nr.33, Anghel Saligny din Constanța” (studiu de teren, studiu topografic, documentații de obtinere a avizelor/acordurilor, DALI).

Câștigătorul achiziției directe este societatea High Construct Project SRL cu sediul în Constanța.

Valoarea contractului este de 139.000 lei.

Despre SC High Construct Project SRL

Compania are sediul în Constanța și se ocupă cu „activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea“.

SRL-ul a avut un număr de opt angajați, anul trecut. Administratorul acesteia este Marius Tudorel Constantin, care este și unicul asociat.
În anul 2021, firma a avut o cifră de afaceri de 982.934 de lei și un profit de 428.279 de lei, dar și datorii de 767.584 de lei.
 
Potrivit www.confidas.ro, compania a încheiat 26 de contracte de achiziții publice în valoare totală de 3.471.727,75 lei.
O parte dintre contracte au fost câștigate la Constanța, ca urmare a unor achiziții publice organizate de Primăria Constanța și de Consiliul Județean Constanța.
High Construct Project SRL deține 5% din GMT Building Invest SRL

În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Imobilul școlii „Comandor Dimitrie Știubei” din Constanța, expertizat tehnic și geologic de SC High Construct Project SRL (DOCUMENTE)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii