Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:47 13 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SC AQUASERV SA, județul Tulcea, a cumpărat pompe de apă (DOCUMENT)

ro

29 Jan, 2022 21:46 3568 Marime text


S.C. AQUASERV S.A., județul Tulcea, a organizat o licitație pentru achiziția pompelor pentru apă curată și pompe pentru ape menajere (reziduale).
Contractele au fost atribuite pe 5 ianuarie, iar pe www.licitatiapublica.ro au fost publicate pe 26 ianuarie.

Obiectul contractului îl reprezintă furnizarea de pompe de ape menajere (reziduale), conform datelor tehnice din caietul de sarini.

Numărul de zile până la care Operatorii economici interesați pot solicita clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor / candidaturilor este de 3 zile înainte de data limită de depunere a ofertelor.

Entitatea contractantă va răspunde în mod clar și complet tuturor solicitărilor de clarificări/ informațiilor suplimentare în a 2-a zi înainte de data limită de depunere a solicitărilor de clarificări depuse cu 3 de zile înainte de data limită de depunere a ofertelor.

Un alt obiect al contractului este reprezentat de achiziția pompelor de apă curată, conform datelor tehnice din caietul de sarcini.

Numărul de zile până la care pperatorii economici interesați pot solicita clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor / candidaturilor este de 3 zile înainte de data limită de depunere a ofertelor.

Entitatea contractantă va răspunde în mod clar și complet tuturor solicitărilor de clarificări/ informațiilor suplimentare în a 2-a zi înainte de data limită de depunere a solicitărilor de clarificări, depuse cu 3 de zile înainte de data limita de depunere a ofertelor.

Valoarea contractelor este de 59.500 lei, respectiv 191.616 lei, iar societățile comerciale câștigătoare sunt HIDRONIC SRL și Thetys Pumps.
 
Despre HIDRONIC SRL

Conform confidas.ro, firma a fost înființată în anul 2008.

Asociați sunt Groza Flavius Iulian, Ciupe Cadmiel Ioan și Groza Eniko.

Domeniul principal de activitate al firmei îl reprezintă lucrările de construcţii a proiectelor utilitare pentru fluide.

În anul 2020, cifra de afaceri a societății a fost în valoare de 33.186.236 lei, profit 5.187.217 lei și un număr mediu de 37 salariați. Pentru anul fiscal 2019, bilanțul arată o cifră de afaceri ce a atins 26.235.091 lei, profit 3.277.676 lei și un număr mediu de 26 angajați.

Compania HIDRONIC SRL a încheiat 188 contracte de achiziții publice in valoare totală de 2.670.642,60 lei.

Despre Thetys Pumps

Potrivit confidas.ro, societatea comercială a fost înmatriculată în anul 2019.

Asociații societății comerciale sunt Gorga Alin Răzvan și Șomlea George Gabriel.

Domeniul principal de activitate al firmei îl reprezintă comerţul cu ridicata nespecializat.

Pentru anul 2020, bilanțul arată o cifră de afaceri în valoare de 5.822.003 lei, profit 681.363 lei și un număr mediu de 2 salariați.

În anul 2019, societatea comercială a înregistrat o cifră de afaceri în valoare de 72.137 lei, pierderi 3.237 lei și niciun angajat.

Compania THETYS PUMPS S.R.L. a încheiat 31 contracte de achiziții publice in valoare totală de 1.853.157,80 lei.

În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a licitației.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
foto unsplash/ Joshua Lanzarini
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii