Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:21 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Tulcea SC Aquaserv SA, achiziție de echipament naval pentru operarea infrastructurii de apă și apă uzată (DOCUMENT)

ro

13 Dec, 2023 17:00 769 Marime text
  • Ofertant câștigător este firma Pagreima SRL, controlată de Maria Grecu.
 
SC Aquaserv SA, din Tulcea, ca autoritate contractantă, a atribuit contractul „Furnizare echipament naval pentru operarea infrastructurii de apă și apă uzată realizată în proiectul «Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Tulcea»“, licitația fiind deschisă.
 
Ofertant câștigător este firma Pagreima SRL, contractul, în valoare de 484.229,67 lei, având data de 28 noiembrie 2023.
 
După cum se arată pe e-licitatie.ro, este vorba de furnizare echipament naval pentru întreținerea şi operarea rețelelor de alimentare cu apă și de canalizare din aria de operare a Operatorului Regional, punere în funcţiune, instruirea personalului de exploatare al achizitorului, asistenţa tehnică pentru întreţinere şi reparaţii în perioada de garanţie, conform prevederilor Caietului de sarcini.
 
Contractul de furnizare constă în achiziția de bunuri împărțite pe loturi:
 
Lot 1 - Echipament naval cisterne
Lot 2 - Echipament naval bărci.
 
Lotul 1 a fost însă anulat administrativ, pe data de 6 noiembrie 2023.
 
Lotul 2 prevede echipament naval bărci necesare operatorului regional în activitatea de întreținere a rețelelor de apă și canalizare din aria de operare, instalarea, punerea în funcțiune, instruirea personalului, probe și service-ul post-livrare în perioada de garanție, după cum urmează:
 
1. Barcă transport persoane, cu peridoc inclus - una
2. Barcă transport material - una.
 
Specificațiile tehnice ale echipamentelor și bunurilor ce urmează să fie furnizate, precum și cerințele privind instalarea, punerea în funcțiune, instruirea personalului, probele și service-ul post-livrare în perioada de garanție sunt detaliate în Caietul de sarcini.
 
Durata contractului de furnizare este de 20 de luni (de la data emiterii ordinului de începere), dintre care 18 luni - furnizare și două luni -  instalarea, punerea în funcțiune, instruirea personalului, probe.
 
Despre Pagreima SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată miercuri, 13 decembrie 2023, firma Pagreima SRL a fost înființată în anul 2005, adresa sediului social este la Vădeni, în județul Brăila, iar obiectul principal de activitate este „Construcția de nave și structuri plutitoare“.
 
În Pagreima SRL asociat unic și administrator este Maria Grecu. Aceasta mai apare într-o firmă în funcțiune, Valdrommit Building SRL Tulcea (în care e asociat, cu 50%), dar și în Floating Houses SRL Galați, societate cu întrerupere temporară de activitate (în care e asociat unic și administrator).
 
În 2022, Pagreima SRL a avut o cifră de afaceri de 8.964.038 lei, un profit de 766.873 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 26.
 
Platforma termene.ro informează că Pagreima SRL are 24 contracte câștigate - achiziții directe și 7 contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări - 12 decembrie 2023).
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (SC Aquaserv SA Tulcea)
 
Citește și:
 
Licitații Tulcea
SC Aquaserv SA și Agenția de Audit Financiar AFIL SRL, contract încheiat pentru aproximativ 250.000 de euro (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii