Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:25 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Tulcea SC Aquaserv SA și Agenția de Audit Financiar AFIL SRL, contract încheiat pentru aproximativ 250.000 de euro (DOCUMENT)

ro

27 Jul, 2023 11:48 1705 Marime text


Compania SC Aquaserv SA a atribuit contractul „CS2 – servicii de audit financiar pentru proiectul Proiect Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de Apă și Apă Uzată din județul Tulcea”.
 
Conform descrierii achiziției publice, obiectul contractului de servicii care va fi încheiat îl reprezintă: auditarea cheltuielilor aferente sumelor plătite și solicitate spre rambursare de către achizitor în cererile de rambursare pentru fiecare din activitățile desfășurate în cadrul contractului de finanțare și/sau evidențiate în cereri de rambursare ca și contribuție proprie (NFG – Non Funding Gap); auditarea cheltuielilor aferente proiectului care nu vor face obiectul unor cereri de rambursare care ar putea fi solicitate de către Autoritatea de Management să fie suspuse auditului pentru asigurarea unui audit integral de proiect. ; întocmirea de către prestator a unui raport trimestrial, corespunzător uneia sau mai multor cereri de rambursare întocmite de beneficiar pe parcursul perioadei respective și a unui raport anual cu privire la Proiectul Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de Apă și Apă Uzată în județul Tulcea, conform caietului de sarcini.
 
Contractul a fost adjudecat de Agenția de Audit Financiar AFIL SRL.
 
Valoarea totală a achiziției se ridică la 1.177.200 de lei, costul estimat inițial fiind de 1.182.270 de lei.
 
Tipul procedurii a fost procedură simplificată.
 
SC Aquaserv SRL și Agenția de Audit Financiar AFIL SRL au încheiat contractul la data de 19 iulie 2023, iar rezultatul a fost publicat în SEAP pe 26 iulie 2023.
 
Despre Agenția de Audit Financiar AFIL SRL
 
Potrivit termene.ro, Agenția de Audit Financiar AFIL SRL a fost înființată pe 22 februarie 2005, obiectul de activitate este „activități de contabilitate și audit financiar, consultanță în domeniul fiscal” și sediul este pe strada I.C. Brătianu nr.1, Botoșani.
 
Irina Lunca este asociat unic în companie, cu o contribuție la capitalul social de 800 de lei, după cum se arată pe termene.ro.
 
Ea este și administrator în Agenția de Audit Financiar AFIL SRL.
 
Conform termene.ro, Agenția de Audit Financiar AFIL SRL are încheiate până acum 9 contracte de achiziție publică. Printre autoritățile contractante se află: Acet SA Suceava, Compania de Utilități Publice Dunărea Brăila, Apă Canal 2000 SA sau Administrația Rezervația Biosferei Delta Dunării.
 
În anul 2022, firma a înregistrat: 975.401 lei – cifră de afaceri, 199.802 lei – profit net și 9 – numărul mediu de angajați.
 
În anul 2021 a avut o cifră de afaceri egală cu 643.833 de lei, un profit egal cu 131.560 de lei și o medie de 11 salariați.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Licitații Tulcea Aquaserv SA a bătut palma cu Restart Energy One SRL, din Timișoara! Contractul, peste 600.000 de euro (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii