Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:50 23 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șantierul Naval Mangalia, contract câștigat la Ministerul Apărării Naţionale!

ro

15 Dec, 2022 00:00 1900 Marime text
 
 
  • Potrivit datelor oficiale, valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de 223.789 de lei, iar contractul a fost atribuit Șantierului Naval Mangalia.
  • Șantierul Naval Mangalia este organizat în societate pe acțiuni din anul 2001, iar acționar unic este statul român prin Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri.
 
Ministerul Apărării Naţionale - Unitatea Militară 02145 Constanţa (Centrul de Scafandri Constanţa) a atribuit contractul privind servicii de confecționare și înlocuire la poziție catarg şi reparație tanc de apă la nava V.M.S. „Saturn“ - 286
 
Serviciul este destinat pentru menținerea capacității de intervenție și de executare a misiunilor specifice navei V.M.S. „Saturn”.
 
Potrivit datelor oficiale, valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de 223.789 de lei, iar contractul a fost atribuit Șantierului Naval Mangalia.
 
Despre Șantierul Naval Mangalia
 
Șantierul Naval Mangalia este organizat în societate pe acțiuni din anul 2001, iar acționar unic este statul român prin Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri.
 
În luna octombrie 2022, adunarea generală a acționarilor Șantierului Naval Mangalia SA l-a desemnat pe Victor Vlad Cazana în funcția de președinte al Consiliului de Administrație.
 
Tot atunci, Mihail Bănceanu a fost numit director general interimar, mandatul său fiind valabil timp de patru luni.
 
Din Comitetul de nominalizare şi remunerare fac parte președintele Ciprian Luigio Juncu și membrii Victor Vlad Cazana și Octavian Motoc.
 
Comitetul de audit are următoarea componenţă: Preşedinte - Octavian Motoc, iar membrii sunt Victor Vlad Cazana și Ciprian Luigio Juncu.
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată pe 6 decembrie 2022, Șantierul Naval Mangalia a declarat în 2021 35 de angajați, pierderi de peste 170.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 2,89 de milioane de lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Administrația Porturilor Maritime Constanța, contract cu Șantierul Naval Mangalia
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii