Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:43 02 04 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rompetrol Downstream SRL va furniza motorină în comuna Mihail Kogalniceanu (document)

ro

08 Feb, 2016 13:35 1882 Marime text
 
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

 
Comuna Mihail Kogalniceanu a atribuit contractul „Achizitionare motorină euro 5- Franco depozit achizitor sau bonuri valorice, în funcție de necesități pe baza de comandă”, unde criteriul de atribuire a fost prețul cel mai scăzut.
 
Operatorul economic căruia i-a fost atribuit contractul a fost Rompetrol Downstream SRL. Valoare estimată totală a contractului a fost de 208.845 lei, iar valoarea totală finală a fost de 165.713 lei.
 
Potrivit datelor disponibile la Registrul Comerţului, SC Rompetrol Downstream SRL a fost înfiinţată pe data de 9 martie 2000, având ca domeniu de activitate „comerţul cu amănuntul al carburanţilor pentru autovehicule în magazine specializate“.
 
Asociaţi persoane juridice în firmă sunt KMG International N.V., cu sediul în Olanda, Oilfield Exploration Business Solutions SA, din Bucureşti, şi Rompetrol Rafinare SA, din Năvodari. În calitate de persoane împuternicite figurează Nugumanov Bauyrzhan, Poletaev Vadim, Mariana Durleşteanu, Cătălin Dumitru, Sorin Neculae (director), Vladislav Rusnac (director şi administrator), Vladislav  Rusnac (administrator) şi Aizhan Dykanbayeva (director).
 
Potrivit vrajitorul.eu, la finalul anului 2014, SC Rompetrol Downstream SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 9.490.063.796 de lei, un profit de 42.557.206 lei şi un număr mediu de 1.774 de salariaţi.
 
În secţiunea „Documente”, puteţi vizualiza anunţul de atribuire a contactului. 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii