Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:18 10 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RATC Constanta doreşte să achiziţioneze anvelope de la „Delta Plus Trading” (document)

ro

14 Dec, 2015 13:50 1708 Marime text
 
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Regia Autonomă de Transport în Comun Constanţa a atribuit, prin licitaţie deschisă, un contract privind achiziţia de anvelope. Criteriul de atribuire a fost „oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic”.

Regia a primit cinci oferte de la diverşi agenţi economici, pentru acest contract ce avea o valoare estimată la 375.000 lei. În urma evaluării lor, operatorul economic căruia i-a fost atribuit contractul 311A  / 11.12.2015 este Delta Plus Trading SRL.
 
Valoarea totală a contractului este de 297.000 lei.
 
Firma Delta Plus Trading SRL are sediul social în municipiul Piteşti, autostrada Piteşti-Bucureşti, DN 65B, km.3+750, judeţul Argeş. Societatea a fost înfiinţată în 1995, are un capital social de 2.400.000 lei şi un obiect de activitate bazat pe „Transporturi rutiere de mărfuri”. Asociat unic este Ioana Vasile, care îndeplineşte şi funcţia de administrator al firmei.

Numele ei mai apare şi în societatea „Eco Tyre Colect” SRL.

Potrivit vrajitorul.eu, firma Delta Plus Trading figura anul trecut cu 107 angajaţi, o cifră de afaceri de 66.795.038 lei şi datorii de 3.859.775 lei. La 30.09.2015, firma nu figura în baza de date a ANAF cu datorii la bugetul de stat. 

În secţiunea Documente puteţi vedea anunţul de atribuire.

Ti-a placut articolul?

Comentarii