Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:24 24 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Lumina amenjează străzile din comună. Asfalt Dobrogea a câștigat contractul (DOCUMENT)

ro

08 Aug, 2023 18:00 2395 Marime text
  • Atribuirea a avut loc pe 2 august 2023, firma câștigătoare fiind Asfalt Dobrogea
 
Primăria comunei Lumina, județul Constanța a atribuit un contract, conform unei licitații publice, pentru achiziția serviciului de execuție lucrări în cadrul proiectului de investiții „Amenajare străzi în comuna Lumina, juțdeul Constanța, Lot II”.
 
Străzile ce urmează a fi modernizate se află pe raza UAT Lumina pe o lungime totală de 2,302 km. Străzile ce urmază a fi amenajate (modernizate) se află în localitatea Lumina, astfel:

a.) Strada Frunzelor-245 m
b.) Strada Dumitru Comsa-477 m
c.) Strada Traian- 204 m
d.) Strada Teiului- 345 m
e.) Strada Pinului- 487 m
f.) Strada Murelor-544 m
Total-2.302 m
 
Atribuirea a avut loc pe 2 august 2023, firma câștigătoare fiind Asfalt Dobrogea, cu o valoare finală de 4.091.765,49 lei.
 
Despre Asfalt Dobrogea SRL

 
Asfalt Dobrogea a fost înființată în anul 2008 și are sediul social în Constanța, pe strada Interioară 4 nr. 8, ocupându-se de lucrări de construcții a drumurilor și autostrăzilor.

 
Firma are mai multe puncte de lucru în Mamaia Nord și localitatea Ovidiu. Până în luna aprilie, în companie se regăsesc numele lui Grigore Comănescu (asociat cu 99%) și Iurin Pancencu (1%), ambii fiind și administratorii societății.
 
După decesul lui Grigore Comănescu, părțile sociale pe care le deținea în societate au fost preluate de soția sa, Vasilica Comănescu.

 
Acum, Asfalt Dobrogea este deținută de Vasilica Comănescu (99%) și Iurin Pancencu (1%), ultimul fiind și administratorul societății, alături de nou-numitul Adrian Șerban-Comănescu.

 
 În urma decesului soțului său, Vasilica Comănescu este asociat și în Comprest Util SRL, Somaco Construct SRL, Com Util SRL și Prefabricate Dobrogea SRL.

 
Iurin Pancencu este administrator și al Somaco Construct, Com Util, Comprest Util și Prefabricate Dobrogea. Potrivit termene.ro., platformă consultată pe 7 august 2023, în 2022, Asfalt Dobrogea SRL a declarat 172 de angajați, profit peste 6,46 de milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 83,37 de milioane de lei. Asfalt Dobrogea SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 176.715.997,90 de lei, iar printre instituțiile publice care au contractat serviciile companiei se numără CN APM Constanța SA, Comuna Aliman, Comuna Corbu, Comuna Adamclisi, Horia, Ghindărești, precum și altele.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatia.ro.


 
PRECIZĂRI:


Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
 
Asfalt Dobrogea SRL și Comprest Util SRL au un nou administrator! Adrian Șerban-Comănescu lucrează cu Iurin Pancencu

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii